Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Jussi Nikkilä - Näyttelijä maksuttomasti

Tunnetun näyttelijä-ohjaajan esikoisromaani

Näyttelijä on romaani vaiheesta jossa työuran suuret roolit ovat vaihtuneet elämän pieniin nöyryytyksiin.

Se kertoo takapenkiltä nähdystä lapsuudesta, siitä miten Hevoshullu ja Villivarsa eroavat toisistaan ja miten olennaista tämä on tietää.

Se kertoo näyttelijäksi ja isäksi kasvamisesta, siitä miten helposti jotkut unelmat toteutuvat ja miten vaikeaa niistä on nauttia.

Toivotuista ja tahdonvastaisista ruumiintoiminnoista ja siitä miten lopulta ei ole olemassa niin pientä asiaa, etteikö koko itsetuntoa voisi laskea sen varaan.

Näyttelijä on tekstiä ukkosen jälkeen, hapekasta, hauskaa ja julmaa.

Jussi Nikkilä (s. 1982) on helsinkiläinen näyttelijä-ohjaaja, joka tunnetaan muun muassa rooleistaan Q-teatterissa sekä Shakespeare-ohjauksistaan Rikhard III ja Julia ja Romeo. Viimeksi Nikkilä on nähty Turun Kaupunginteatterissa Hamletina. Näyttelijä on hänen esikoisromaaninsa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jussi Nikkilä

Julkaistu

2019-09-30

Lukija

Jussi Nikkilä

Äänikirjan pituus

424 min

E-kirjan pituus

176 sivua

Tietoa kirjasta Näyttelijä

Lue heti vauhdikas romaanit Näyttelijä, jonka parissa saat verrattomia hetkiä. Tämän kirjan on kirjoittanut Jussi Nikkilä. Näyttelijä on pituudeltaan 176 sivua, eli oikein hyvä pituus lukemiseen. Tässä tapauksessa ei ole silti välttämätöntä taipua pelkästään luettavaan versioon, lisänä kuunneltavissa on myös 7:04:58 h pitkä äänikirja. Äänikirja onkin rentouttava konsti kuunnella kirjaa myös silloin kun olet autossa ja saa myöskin kävelystä jännittävämmän. Kyseisen äänikirjan kertoja on Jussi Nikkilä. Äänikirja on julkaistu 2019-09-30 ja kirjan julkaisijana toimii Tammi. Aloita samantien äänikirjoihin tai e-kirjoihin totutteleminen ja kyet nautiskelemaan kirjoista tyystin tuoreella tavalla. Äänikirjat sekä e-kirjat kulkevat kätevästi mukana puhelimessasi. Kirjojen kuunteleminen on helppoa eri laisilla sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kk-maksulla. Jos yhä epäilet käyttäisitkö kyseistä sovellusta, niin testaa sitä samantien 2 viikon ajan.