E-kirja

Lue tai kuuntele

Amanda Stevens - Nukketyttö maksuttomasti

Nukketyttö

Pieni Ruby-tyttö katosi jäljettömiin New Orleanssissa seitsemän vuotta sitten. Rubyn äiti Claire Doucettin maailma on siitä asti ollut tyhjä ja onneton. Ruby on hänen mielessään  kaiken aikaa ja salaa hän elättelee toivoa, että näkisi vielä hänet, että hän olisikin elossa. Eräänä päivänä Claire näkeekin aivan Rubyn näköisen nuken erikoisliikkeen ikkunassa. Nukke on ilmetty Ruby vaatteita ja syntymämerkkiä myöten. Claire uskoo, että tämän on oltava merkki, joka voi johdattaa Rubyn sieppaajan jäljille.

Rubyn isä, Clairen entinen aviomies ja entinen poliisi, Dave Creasy on Rubyn katoamisen jälkeen suistunut alakuloon ja upottautunut pulloon. Clairelle Dave saattaa kuitenkin olla ainoa, joka uskoo hänen aavistuksensa nuken tärkeydestä.

Kun nukke varastetaan kaupasta ja kaupan omistaja löytyy murhattuna, Dave ja Claire ovat varmoja, että he ovat pääsemässä Rubyn sieppaajan jäljille. Kuuma ja kostea New Orleans näyttää tuskaisimmat kasvonsa, jossa kadonnut tyttö ja nukke kietoutuvat karmealla tavalla yhteen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Amanda Stevens

Julkaistu

2013-02-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

210 sivua

Tietoa kirjasta Nukketyttö

Nukketyttö on jännittävä ja viihdyttävä romaanit, mikä ei takuulla jätä todellakaan väsyneeksi. Teoksen teki Amanda Stevens. Nukketyttö on pituudeltaan 210 sivua, siis sopiva pituus luettavaksi. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation minkä kera kuuntelet jopa 0:00:00 h. Äänikirja onkin kätevä keino kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet matkustamassa ja se luo myöskin iltalenkistä jännittävämmän. Tässä lukijana on tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2013-02-01 julkasijan Harlequin toimesta. E- sekä äänikirjat antavat kiehtovan mahdollisuuden nautiskella upeista kirjoista matkalla ja kotona. Silloin kun sinulla on ikioma älypuhelimesi mukana, niin sinulla on myöskin taskussasi lukemattomia erilaisia kirjoja. Tämä onnistuu tilittämäll 10 - 20euron kk-maksun, mikä oikeuttaa sinua lukemaan rajattoman määrän kirjoja missä ikinä menet. Kirjojen koettaminen on samoin vilpittömän mutkatonta, koska pystyt sitoutumatta kokeilla ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.