E-kirja

Lue tai kuuntele

James Fenimore Cooper - Nuori kotka ja vanha metsästäjä maksuttomasti

Tuomari Temple ja hänen tyttärensä Elizabeth ovat matkalla kotiin, kun heidän tielleen osuu kauris. Tuomari päättää ampua kauriin, mutta hänen laukauksensa menevät ohi. Samalla paikalle saapuu nuori metsästäjä Oliver, joka osuu kauriiseen yhdellä laukauksella. Tuomarin laukauksesta haavoittunut Oliver ei ole huolissaan omasta tilastaan – sen sijaan hän pitää hanakasti kiinni oikeudestaan kauriiseen.

Tapahtumien keskipisteessä on jälleen kerran Natty Bumbo, joka seikkailee myös Nahkasukka-sarjan edeltävissä osissa. Nuori kotka ja vanha metsästäjä on sarjan neljäs osa, jossa ovat vastakkain niin uudisasukkaat ja intiaanit kuin luonto ja ihminenkin. Oman mausteensa tapahtumiin tuo traagisen romanttinen rakkaustarina.

Suomennos on nuorisolle tehty mukaelma vuodelta 1896. James Fenimore Cooper (1789–1851) oli yhdysvaltalainen kirjailija ja yksi western-kirjallisuuden pioneereista. Cooperin romaaneissa toistuvat myös meriaiheet ja historiallisen romanttiset teemat. Tunnetuin Cooperin romaaneista on Viimeinen mohikaani, jonka pohjalta on tehty myös elokuva.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

James Fenimore Cooper

Julkaistu

2020-07-13

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

81 sivua

Tietoa kirjasta Nuori kotka ja vanha metsästäjä

Lue välittömästi vaiheakas romaanit Nuori kotka ja vanha metsästäjä, jonka kera saat ainutkertaisia tuntemuksia. Kirjan loi James Fenimore Cooper. Kyseinen teos on pituudeltaan 81 sivua, eli nautintoa riittää lukuisaksi illaksi. Ethän siitä huolimatta tyydy vain digitaaliseen kirjaan, sen sijaan yritä myös teoksen äänikirja versiota, minkä käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirja on rentouttava tapa kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet liikkumassa ja se luo myöskin iltalenkistä jännittävämmän. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-07-13 julkasijan Saga Egmont toimesta. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin kytket sinulle aivan uuden oven kirjojen tykö. Tarvitset vaan kännykän jolloin kyydissäsi on valtavan paljon kirjoja. Suorittamalla kuukausimaksun korkkaat oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei toden totta lopu kirjat omana elämässäsi. Paras asiakkaalle on että, miltei kaikki äänikirjapalvelut tarjoilevat maksutonta ilmaisjaksoa ja tällä tavalla voit rajoittamattomasti kuunnella kahden viikon ajan kirjoja sekä päättää onko sovellus sinulle kelp.