E-kirja

Lue tai kuuntele

Romain Rolland - Nuorukainen maksuttomasti

Nuori saksalaismuusikko Jean-Christophe ja hänen äitinsä muuttavat vuokralaisiksi Eulerin taloon perheen isän kuoltua. Jo nuorukaiseksi varttuneen Jean-Christophen elämän täyttävät romanssit niin naapurin salaperäisen Sabinen kuin Aadan kanssa. Kolmoisdraamaltakaan ei vältytä, kun Jean-Christophe elää tunteiden paloa ja etsii paikkaansa maailmassa.

Nuorukainen on kolmas teos Romain Rollandin vuosina 1902-1912 kirjoittamassa Jean-Christophe-sarjassa. Kehitysromaaneiden muodostama kokonaisuus kuvaa herkän saksalaismuusikon koko elämänkaaren kehdosta hautaan. Romain Rolland (1866-1944) oli ranskalainen kirjailija ja taidehistorioitsija. Rolland tuli tunnetuksi oikeudenmukaisuuden ja pasifismin puolestapuhujana ensimmäisen maailmansodan aikoina. Vuonna 1915 hänelle myönnettiin Jean-Christophe-sarjasta Nobelin kirjallisuuspalkinto.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Romain Rolland

Julkaistu

2020-08-17

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

151 sivua

Tietoa kirjasta Nuorukainen

Vauhdikas Nuorukainen on suurenmoinen romaanit, mitä kuunneltaessa kellonaika unohtuu kerrassaan. Teoksen tekijänä on ollut Romain Rolland. Tämän pituus on 151. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model jonka parissa vietät jopa 0:00:00 h. Äänikirja ei rajoita nautiskelemaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun onnistut lukemaan, vaan onnistut nyt nautiskella kirjasta milloin mielit esimerkiksi automatkalla. Kirjan on lukenut tuntematon. Teoksen on julkaissut Saga Egmont 2020-08-17. Totuttelemalla ääni- sekä e-kirjoihin kytket itsellesi aivan tuoreen oven kirjojen maailmaan. Äänikirjat sekä digitaaliset kirjat kulkevat kätevästi mukana omassa puhelimessasi. Äänikirjojen kuunteleminen on helppoa äänikirjasovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kk-maksulla. Kun et ole vakuuttunut onko tämän vertainen sovellus oikea sinulle, niin voit kokeilla valitsemaasi palvelua veloituksetta 2 viikon ajan.