Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Pekka Seppänen - Nyman maksuttomasti

Hirtehinen ja älykäs veijariromaani ronkkii Suomen lähihistoriaa kahdesta näkökulmasta: entisen presidentin ja entisen teinin.

Syyskuu 1986, Urho Kekkosen hautajaiset. Pekka Seppänen seisoo kuorolaisten rivistössä Hietaniemen hautausmaalla. Kappelin kellotornissa hän kohtaa tutun näköisen miehen. Neuvokas kaljupää on lavastanut kuolemansa ja päättänyt jatkaa elämäänsä uutena miehenä, Nymanina. Kekkosen valtakaudella varttuneesta Seppäsestä tulee muodonmuutoksen ainoa todistaja, ja myöhempinä vuosina Nymanin ruutupaperille tuhertamien muistiinpanojen vastentahtoinen puhtaaksikirjoittaja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Pekka Seppänen

Julkaistu

2018-01-02

Lukija

Antti Virmavirta

Äänikirjan pituus

772 min

E-kirjan pituus

245 sivua

Tietoa kirjasta Nyman

Lue nyt touhukas romaanit Nyman, jonka kanssa saat verrattomia tunteita. Teoksen kirjoitti Pekka Seppänen. Tämä romaanit pitää sisällään 245 sivua, minkä avulla nauttia jopa useampi tovi. Tietenkin ei ole kuitenkaan välttämätöntä taipua pelkästään luettavaan versioon, sen sijaan valittavana on myös 12:52:55 h pituinen äänikirja. Äänikirjaa voi kuunnella siellä jossa ikinä menet ja se saa matkasta kuin matkasta kiinnostusta herättävän. Tätä kirjaa lukee Antti Virmavirta. Teoksen on julkaissut Otava 2018-01-02. Ääni – sekä e-kirja onkin mukava keinolueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä ikänään oletkaan. Tarvitset vaan puhelimen niin kyydissäsi on valtavan paljon kirjoja. Maksamalla kk-maksun avaat näin oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei todella lopu kirjat sinun elämässäsi. Kun vielä epäröit käyttäisitkö sinä kyseistä sovellusta, niin kokeile sitä viipymättä 2 viikon ajan.