E-kirja

Lue tai kuuntele

Brenda Joyce - Odottamaton rakkaus maksuttomasti

Odottamaton rakkaus

Älä koskaan sano ei koskaan

Äitinsä kuolinvuoteen äärellä Alexandra Bolton lupaa pitää huolta sisaristaan ja isästään. Samalla hän ymmärtää, että hänen on uhrattava oma onnensa. Isän rappiollinen elämä on tahrannut perheen nimen, ja ainoa mahdollisuus pelastaa perheen maine on naida vanhempi herrasmies. Mutta kun Alexandra tapaa surullisenkuuluisan herttua Clarewoodin, herää hänen uinuva intohimonsa vahvempana kuin koskaan aiemmin. Vaikka hän ei voikaan suostua miehen kyseenalaiseen ehdotukseen.

Herttua on valtakunnan rikkain ja vaikutusvaltaisin mies, mutta saatuaan lapsena todistaa vanhempiensa kylmää avioliittoa, hän on vannonut pysyttelevänsä naimattona. Alexandra Bolton saa hänet tuntemaan sellaista intohimon hehkua, mitä kukaan toinen nainen ei ole aiemmin onnistunut saamaan aikaan, ja tämä on myös ensimmäinen, joka torjuu hänet. Clarewood on tottunut saamaan aina haluamansa eikä luovuta helpolla ja lopulta murtaa Alexandran. Mutta intohimon keskellä mehukas salaisuus uhkaa erottaa heidät...

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Brenda Joyce

Julkaistu

2014-05-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

248 sivua

Tietoa kirjasta Odottamaton rakkaus

Odottamaton rakkaus on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan kirjoittajana on ollut Brenda Joyce. Kirjasta löytyy 248 sivua, joiden rinnalla onnistut saada mahtavia lukuhetkiä. Tämän lisäksi teoksesta onnistuu myös kuunneltava versio, jonka kesto on 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella aivan siellä jossa ikinä menetkään eli se tekee matkastasi kiinnostusta herättävän. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Kyseisen kirjan julkaisi Harlequin 2014-05-01. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja onkin loistava keinolueskella ja kuunnella kirjaa juuri siellä missä ikänään kuljet. Tämä kaikki onnistuu mukavasti, jos ainoastaan omistat älypuhelimen. Jos tahdot mennä' kunnolla kirjojen pauloihin, niin sinun tulee vain tilittää kiinteä kuukausihinta 10 - 15€ niin käytössäsi on mainio valikoima kirjoja. Jos et ole takuuvarma onko tämän tyyppinen palvelu oikea sinulle, niin voit kokeilla tahtomaasi sovellusta veloituksetta 2 viikon ajan.