E-kirja

Lue tai kuuntele

Michelle Celmer, Tessa Radley - Odotus palkitaan / Tanssi šeikin kanssa maksuttomasti

Odotus palkitaan

Öljymiljardööri Adam Blair haluaa lapsen täyttääkseen tyhjän aukon sydämessään menetettyään rakkaan Becca-vaimonsa. Käyttämällä Beccan jäädytettyjä munasoluja hän saisi lapsen myötä osan Beccasta takaisin. Mutta mistä sijaissynnyttäjä? Keneen hän voisi luottaa tarpeeksi? Kun Beccan Katy-sisar sitten tarjoutuu kantamaan hänen lastaan, Adam käsittää viimein Katyn olevan ainoa oikea vaihtoehto...Tanssi šeikin kanssa

Kun Laurel Kincaid näkee tumman, komean muukalaisen sisarensa ja entisen sulhasensa häissä, hän tuntee maailmansa vavahtavan. Kuka mies oli? Heidän katseensa kohtaavat, ja kiltti ja kunnollinen Laurel tuntee olevansa valmis elämänsä seikkailuun.
Seikkailulle hän totisesti pääsee – mutta onko hinta liian korkea?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Michelle Celmer, Tessa Radley

Julkaistu

2013-11-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

223 sivua

Tietoa kirjasta Odotus palkitaan / Tanssi šeikin kanssa

Odotus palkitaan / Tanssi šeikin kanssa on luomava sekä iloinen romaanit, mikä ei taatusti jätä ketään väsyneeksi. Kirjan tuotti Michelle Celmer, Tessa Radley. Tästä kirjasta löytää 223 sivua, minkä rinnalla mahdat vastaanottaa mielenkiintoisa hetkiä. E-kirjan lisäksi tarjolla on omaperäinen äänikirja, minkä mukana vietät 0:00:00 tuntia. Äänikirja ei pidättele kuuntelijaansa nauttimaan kirjasta pelkästään silloin kun pystyt lukemaan, sen sijaan saatat nyt iloita kirjasta missä tahdot kuten automatkalla. Tämän kirjan lukee tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2013-11-01 julkasijan Harlequin toimesta. Ääni – ja digitaalinen kirja onkin mukava tapa lueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa milloinkaan kuljet. Tämä koko juttu sujuu sulavasti, kunhan omistat kännykän. Tilittämällä kuukausihinnan avaat näin oven kirjojen maailmaan, missä ei varmasti lopu kirjat kesken omana elämässäsi. Jos edelleen epäröit käyttäisitkö kyseistä palvelua, niin kokeile sitä nyt 2 viikon ajan.