E-kirja

Lue tai kuuntele

Abby Green, Rebecca Winters, Barbara McMahon - Oikeista syistä / Elämän ihme / Idea lapsesta maksuttomasti

Oikeista syistä

Pikku lomaromanssi vain piristää, ajattelee Xavier. Janen ei ole tarkoitus tulla raskaaksi, mutta eipä toisaalta perillinenkään ole pahaksi… Mutta Xavier saa huomata, etteivät kaikki naiset tanssikaan hänen pillinsä mukaan.Elämän ihme

Cesar Villon de Falcon: Maailman menestynein kilpa-ajaja ja pesunkestävä naistenmies. Radalla tapahtuneen tuhoisan onnettomuuden vuoksi hän joutuu kamppailemaan elämästään.

Sarah Priestley: Kaunotar, joka ei poistu Cesarin rinnalta sairaalassakaan. Hänellä on salaisuus, jonka hän uskoo auttavan Cesaria selviytymistaistelussa – poika, joka on kuin pieni kaksoisolento isästään…Idea lapsesta

Annalise kokee todellisen yllätyksen huomatessaan olevansa raskaana, mutta tuntee myös onnen täyttävän sisimpänsä. Hän ei tiedä mitään lapsista, mutta kun hänellä on Dominic rinnallaan, kaikki menee varmasti hyvin. Ikävä kyllä mies vain ei reagoi kuten Annalise toivoi. Dominicilla on salaisuus, joka sulkee lapsen pois hänen tulevaisuudensuunnitelmistaan. Pystyisikö hän jättämään menneisyyden taakseen ja uskaltaisiko hän panostaa rakkauteen – ja pieneen kolmenhengen perheeseen?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Abby Green, Rebecca Winters, Barbara McMahon

Julkaistu

2014-10-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

310 sivua

Tietoa kirjasta Oikeista syistä / Elämän ihme / Idea lapsesta

Lue nyt jännittävä romaanit Oikeista syistä / Elämän ihme / Idea lapsesta, jonka mukana koet ainutkertaisia tuntemuksia. Kirjan kirjoittajana on ollut Abby Green, Rebecca Winters, Barbara McMahon. Oikeista syistä / Elämän ihme / Idea lapsesta on pituudeltaan 310 sivua, joten oikein hyvä pituus lukemiseen. Kyseisestä e-kirjasta onnistuu niin ikään kuunneltava versio, jonka kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa voit kuunnella aivan siellä jossa milloinkin menetkään joten se saa matkasta kuin matkasta kiinnostusta herättävän. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Teos on julkaistu 2014-10-01 ja kirjan julkaisijana on Harlequin. E- sekä äänikirjat antavat kiehtovan tavan nauttia kiinnostusta herättävistä kirjoista matkustaessa että kotona. Silloin kun sinulla on ikioma älypuhelimesi mukana matkalla, niin sinulla on myös mukanasi satoja erilaisia kirjoja. Äänikirjasovellukset pyörivät perinteisesti kiinteällä maksulla, jolla kykenee kuuntelemaan rajatomasti monenlaisia äänikirjoja tai lukemaan jännittäviä digitaalisia kirjoja. Äänikirjojen testaaminen on myös todella mutkatonta, koska pystyt vapaasti kokeilla palvelua maksuttomasti 2 viikon ajan.