Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Alexander McCall Smith - Olemmeko sukua? maksuttomasti

Rakastetun hyvänmielen dekkarisarjan uusin osa on tulvillaan lempeää huumoria ja botswanalaista elämänviisautta.

Naisten etsivätoimisto nro: 1 tutkii tapausta, jossa nainen on erotettu työpaikastaan töykeän käytöksen vuoksi. Mma Makutsi on vakuuttunut naisen syyttömyydestä, mutta Mma Ramotswe ei ole yhtä varma. Vai liittyykö naisen erottamiseen sittenkin jokin taka-ajatus?

Samaan aikaan Mma Ramotswen omassa elämässä kuohuu. Hänen väkivaltainen entinen aviomiehensä on palannut kaupunkiin. Eikä siinä kaikki - tutkimustensa myötä Mma Ramotswe saa selville myös yllättävän sukusalaisuuden, joka saa hänet kyseenalaistamaan sen, mikä on ollut hänelle kaikkein rakkainta ja tärkeintä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Alexander McCall Smith

Julkaistu

2019-09-27

Lukija

Marjo Wilska

Äänikirjan pituus

471 min

E-kirjan pituus

171 sivua

Tietoa kirjasta Olemmeko sukua?

Olemmeko sukua? on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Alexander McCall Smith toimii kirjan kirjoittajana. Teoksen pituus on 171. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model minkä messissä vastaanotat jopa 7:51:12 h. Äänikirjaa pystyy kuunnella täsmälleen siellä jossa menetkään eli se tekee matkasta mielenkiintoisemman. Äänikirjan on lukenut Marjo Wilska. Teoksen on julkaissut Otava 2019-09-27. E- sekä äänikirjat tuottavat helpon keinon iloita kiinnostusta herättävistä kirjoista liikkeellä ollessasi että kotona. Kunhan sinulla on ikioma puhelimesi seurassasi, niin sinulla on myös mukanasi lukemattomia kirjoja. Maksamalla kk-maksun aukaiset näin oven kirjojen maailmaan, missä ei lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Mikäli yhä epäröit käyttäisitkö sinä palvelua, niin kokeile sitä 2 viikon ajan.