Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Celeste Ng - Olisi jotain kerrottavaa maksuttomasti

Leet ovat naapurustonsa ainoa kiinalaisamerikkalainen perhe 1970-luvun Ohiossa. Kolmen lapsen joukosta Lydia on vanhempiensa suosikki. Hänen vanhempansa ovat varmoja, että Lydia saavuttaa kaiken, mitä he itse eivät ole voineet tavoitella.

Kun Lydia löytyy hukkuneena, perhe särkyy. On kuin Lydia olisi ollut haurasta perhettä koossapitävä voima. Mikä johti Lydian kuolemaan, ja mitä sinä yönä oikeastaan tapahtui?

Olisi jotain kerrottavaa on romaani siitä, miten ääneen lausumattomat toiveet voivat luoda kuilun ihmisten välille ja miten pienistä asioista kasvaa hiljaisuudessa isoja. Se on riipaiseva kuvaus kahden kulttuurin välillä elämisestä ja vanhempien lapsilleen asettamista odotuksista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Celeste Ng

Julkaistu

2020-02-17

Lukija

Anna Saksman

Äänikirjan pituus

586 min

E-kirjan pituus

220 sivua

Tietoa kirjasta Olisi jotain kerrottavaa

Olisi jotain kerrottavaa on jännä ja iloinen romaanit, joka ei ehdottomasti jätä varmasti kylmäksi. Kirjan kirjoittajana on ollut Celeste Ng. Kyseinen teos on sivumäärältään 220 sivua, toisin sanoen kirjaa riittää runsaasti ajankohdaksi. E-kirjan kera saatavilla on lisäksi mahtava äänikirja, minkä parissa vietät jopa 9:46:02 tuntia. Äänikirja onkin hyödyllinen keino kuunnella kirjaa myös silloin kun olet liikkeellä ja se tekee myöskin lenkistä mielenkiintoisemman. NAME äänikirjan lukija ääni on Anna Saksman. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-02-17 julkasijan Gummerus toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat synnyttävät hyvin modernin tavan nautiskella kirjoista. Äänikirjat ja digitaaliset kirjat reissaavat kätevästi mukana omassa älypuhelimessasi. Sovellukset pyörivät yleensä 10-20e maksulla, jolla kykenee kuuntelemaan loputtomasti lukuisia äänikirjoja tai lukemaan kiehtovia elektronisia kirjoja. Mikäli et ole vakuuttunut onko tämän lainen palvelu oikea sinulle, niin onnistut kokeilla valitsemaasi sovellusta veloituksetta 2 viikon ajan.