Äänikirja

Lue tai kuuntele

Virginia Woolf - Oma huone maksuttomasti

Feministinen klassikko

Virginia Woolfin 90 vuotta sitten ilmestynyt, yhä ällistyttävän ajankohtainen ja tarkkanäköinen kuvaus naisten yhteiskunnassa kohtaamista haasteista.

”Naisella pitää olla omaa rahaa ja oma huone jos hän aikoo kirjoittaa.” Näin julisti Virginia Woolf Oma huone -klassikkoteoksessaan. Esseessään Woolf pohtii naisten asemaa länsimaisessa kaunokirjallisuudessa, sekä sen tekijänä että aiheena. Samalla hän käsittelee itsenäisen elämän ehtoja ja ajattelumme kahleita yleisemminkin. Mitä vaaditaan ennen kuin ihminen, nainenkin, voi olla vapaa tekemään kuten tahtoo? Modernin feminismin perusteoksessa on mukana suomentaja Kirsti Simonsuuren esipuhe.

Virginia Woolf (1882–1941) oli englantilainen kirjailija, kriitikko ja aikansa tunnetuimpia feministejä. Woolfia pidetään yhtenä 1900-luvun tärkeimmistä eurooppalaisista kirjailijoista. Hänen teoksensa ovat vaikuttaneet lähtemättömällä tavalla tapaan, jolla käsitämme naisen aseman niin kirjallisuudessa kuin yhteiskunnassakin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Virginia Woolf

Julkaistu

2020-08-17

Lukija

Krista Putkonen-Örn

Äänikirjan pituus

284 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Oma huone

Jännittävä Oma huone on jännä romaanit, jota lukiessa kellonaika haihtuu aivan. Tämän kirjan on kirjoittanut Virginia Woolf. Teoksesta löytää 0 sivua, niiden avulla kykenet viettää unohtumattomia lukuhetkiä. Tämän kirjan kanssa ei ole onneksi pakollista taipua ainoastaan luettavaan versioon, sen sijaan tarjolla on myös 4:44:40 h pitkä äänikirja. Tämä kirja ei pidättele lukijaansa nautiskelemaan kirjasta pelkästään silloin kun pystyt lukemaan, puolestaan pystyt nyt nautiskella kirjasta aina kun mielit kuten vaikka autossa. Tämän äänikirjan lukijana toimii Krista Putkonen-Örn. Kyseisen teoksen julkaisi Tammi 2020-08-17. E- sekä äänikirjat tuottavat vetoavan tavan iloita kiinnostusta herättävistä kirjoista liikkeellä ollessasi sekä kotona. Kunhan sinulla on ikioma puhelimesi seurassasi, niin sinulla on lisäksi taskussasi satoja eri kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on luistavaa eri laisilla sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kk-maksulla. Kun et ole vakuuttunut onko tämän vertainen palvelu asiallinen sinulle, niin onnistut kokeilla tahtomaasi ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.