E-kirja

Lue tai kuuntele

Mamen Sánchez - On ilo juoda teetä kanssasi maksuttomasti

Hyvän mielen seikkailu vie lukijan Espanjaan, jossa komisario Manchego saa tutkittavakseen Atticus Craftsmanin katoamiseen liittyvän tapauksen.

Madridissa toimiva Librarte-kirjallisuuslehti päätetään lakkauttaa, ja henkilökunnan irtisanominen ja toimiston sulkeminen jäävät nuoren Atticus Craftsmanin vastuulle. Mutta lehden hurmaavat työntekijät Berta, Soleá, María, Asunción ja Gabriela eivät niin vaan lakkauttamiseen suostu. Persoonalliset naiset keittävät kokoon suunnitelman työpaikkansa pelastamiseksi. Ja minkälaisen suunnitelman! Ainakin siihen liittyvät kuuma Granada, espanjalaiset kitarat sekä runoilija Federico García Lorca. Vai liittyvätkö sittenkään? Ja mitä tekemistä Atticus Craftsmanin katoamisella on tämän kaiken kanssa?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Mamen Sánchez

Julkaistu

2015-08-07

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

175 sivua

Tietoa kirjasta On ilo juoda teetä kanssasi

On ilo juoda teetä kanssasi on jännä ja mielenkiintoinen romaanit, joka ei jätä kuuntelijaansa kylmäksi. Mamen Sánchez on teoksen kirjoittajana. Kyseinen GENRE on sivumäärältään 175 sivua, eli riemua riittää lukuisaksi ajanjaksoksi. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition jonka innoittamana vietät jopa 0:00:00 h. Äänikirja on loistava konsti kuunnella kirjaa myös kun olet autossa ja se luo myöskin kävelystä jännittävämmän. Äänikirjan sointuvana lukijana toimii tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2015-08-07 julkaisijan Bazar toimesta. Perehtymällä ääni- sekä e-kirjoihin luot sinulle tykkänään tuoreen oven kirjojen tykö. Jos sinulla on kännykkäsi mukana matkalla, niin sinulla on myös mukanasi satoja kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on vaivatonta eri laisilla sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kk-maksulla. Äänikirjojen testaaminen on kanssa suunnattoman helppoa, sillä voit rajattomasti yrittää palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.