E-kirja

Lue tai kuuntele

Louisa Heaton, Joanna Neil - Onnelliselle loppuelämälle / Pelastakaa Ashvale maksuttomasti

Onnelliselle loppuelämälle

Suudelma ikuisuuden merkiksi?

Ensiavun sairaanhoitaja Naomi Bloomille komea ties tietää vain huonoja uutisia. Joten kuin hän joutuu muuttamaan yhteen upean uuden pomonsa, tohtori Tom Williamsin, kanssa, hän on varma yhdestä asiasta: Tom on ehdottomasti kielletty!

Tom on vannonut, ettei koskaan rakastu uudelleen, menetettyään vaimonsa. Mutta Naomin läsnäolo on kuin henkäys raikasta ilmaa, ja Tom saa huomata pitkäaikaisen valansa joutuneen koetukselle. Onko hän valmis kohtaamaan vaaran, kun yksi suudelma johtaa yöhön, jota kumpikaan heistä ei unohda koskaan?Pelastakaa Ashvale

Elämä kaaoksessa – valkotakki vaihtuu kumisaappaisiin ja lastenvaunuihin! Tohtori Ruby Martynin kadonneen sisaren vauva on päätynyt Rubyn hoiviin, ja hän on saanut upean suudelman uudelta pomoltaan – raivostuttavan komealta tohtori Sam Boydilta! Vilkkaan päivystyspoliklinikan vaihtaminen perheen syrjäiseen maatilaan on kovin ratkaisu, jonka Ruby on koskaan tehnyt. Mutta ilman häntä myös Ashvalen ensiapuosasto on pulassa! Samin tehtävä on houkutella Ruby takaisin töihin – ja Samin sydämeen!

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Louisa Heaton, Joanna Neil

Julkaistu

2017-09-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

221 sivua

Tietoa kirjasta Onnelliselle loppuelämälle / Pelastakaa Ashvale

Kuuntele välittömästi vauhdikas romaanit Onnelliselle loppuelämälle / Pelastakaa Ashvale, jonka parissa vastaanotat uniikkeja fiiliksiä. Tämän on kirjoittanut Louisa Heaton, Joanna Neil. Teoksesta löytää 221 sivua, minkä rinnalla on mahdollista vastaanottaa mahtavia kokemuksia. Älä missään nimessä rajoitu yksin e-kirjaan, vaan testaa myös kirjan äänikirja versiota, minkä kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirja on erinoimainen konsti nauttia kirjaa ollessasi sitten metrossa, taksissa tai vaikka pyöräilemässä. Äänikirjan rentouttavana lukijana toimii tuntematon. Tämän kirjan julkaisi Harlequin 2017-09-01. Äänikirjat sekä e-kirjat luovat aivan uuden keinon nauttia kirjoista. Äänikirjat sekä digitaaliset kirjat reissaavat sopivasti mukana kännykässäsi. Äänikirjojen kuunteleminen on mukavaa äänikirjasovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Paras käyttäjälle on että, melkein kaikki sovellukset tarjoilevat ilmaista kokeilujaksoa ja näin pystyt rajoittamattomasti testata kahden viikon ajan äänikirjoja sekä päättää onko sovellus juuri sinulle asianmukainen.