E-kirja

Lue tai kuuntele

Kristan Higgins - Onni tulee kutsumatta maksuttomasti

Onni tulee kutsumatta

Millie Barnesin täydellinen elämä on vihdoinkin jo niin lähellä saavuttamista...

Unelmien työ perhelääkärinä Cape Codissa? Kyllä. Oma viihtyisä tupa meren äärellä? Kyllä. Suloinen koira lenkkiseuraksi viehättävälle asuinalueelle? Kyllä!

Nyt hän tarvitsee enää miehen. Kuka tahansa mies ei kuitenkaan käy. Millielle kelpaa vain ja ainoastaan kaikin puolin täydellinen Joe Carpenter, jota hän on salaa rakastanut lukioajoista lähtien ja josta on tullut hänelle melkein pakkomielle.

Sam Nickerson oli 17 vuotta naimisissa Millien isosiskon kanssa, kunnes tämä lähti toisen miehen matkaan. Eron jälkeen Sam on murtunut mies, ja Millie näkee paljon vaivaa piristääkseen lankoaan. Millie uskoo löytäneensä oman onnensa ja haluaa auttaa Samiakin löytämään uuden rakkauden, mutta joutuu toteamaan, ettei elämää voi käsikirjoittaa, vaan joskus se yllättää täysin odottamattomalla tavalla.

 

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kristan Higgins

Julkaistu

2013-11-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

195 sivua

Tietoa kirjasta Onni tulee kutsumatta

Mielenkiintoinen Onni tulee kutsumatta on loistava romaanit, jota kuunnellessa vuorokaudenaika poistuu täysin. Tämän kirjan on kirjoittanut Kristan Higgins. Kyseinen kirja on sivumäärältään 195 sivua, joten nautintoa piisaa lukuisaksi lukuhetkeksi. Tässä tapauksessa ei ole kuitenkaan pakko taipua yksin luettavaan versioon, lisänä poimittavana on lisäksi 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirja voi olla loistava tapa kuunnella kirjaa myös hetkinä kun olet bussissa ja se tekee myöskin kävelystä mielenkiintoisemman. Äänikirjan vetoavana kertojana toimii tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2013-11-01 ja kirjan julkaisijana toimii Harlequin. Ääni – ja e-kirja on loistava keinolueskella ja kuunnella kirjaa juuri siellä missä milloinkaan olet. Se toimii helposti, mikäli omistat kännykän. Sovellukset pyörivät tavallisesti 10-15€ maksulla, jolla pystyy kuuntelemaan lukemattomasti monenlaisia äänikirjoja ja lukemaan kiintoisia digitaalisia kirjoja. Äänikirjojen koettaminen on kanssa todella helppoa, koska voit esteettömästi testata palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.