Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Ville Kaarnakari - Operaatio Kagaali maksuttomasti

Miksi Helsinki selvisi kansalaissodasta paljon pienemmillä vaurioilla ja uhreilla kuin Tampere?

1904: Kenraalikuvernööri Bobrikov murhataan Helsingissä. Mutta kuka on Senaatin rapussa Eugen Schaumanin lisäksi oleva toinen mies?

1914: Itsenäisyysmielinen Antto Alftan tapaa sahatavarakauppias Frank Relanderin Varsovassa ja pyytää tätä hankkimaan aseita suomalaisille aktivisteille. Molemmilla on yhteyksiä Kagaaliin, maanalaiseen järjestöön, joka haluaa eroon Venäjän keisarikunnasta. 1918, 18.1.: Suomen hallituksen virallisen armeijan ylipäällikkö C. G. Mannerheim tapaa Varsovan aikaisen tuttavansa Frank Relanderin ja pyytää tätä salaiseen tehtävään. Henkiin herätetyn Kagaalin on aika toimia, koska valkoisten ja punaisten välit ovat kiristyneet pisteeseen, josta ei ole rauhanomaista ulospääsyä.

Suomalaisille Kagaali on merkittävä itsenäistymistä kannattava salainen organisaatio. Venäläisille se on terrorismijärjestö. Frank Relander suostuu Mannerheimin ehdottamaan tehtävään, millä on kauaskantoisia seurauksia.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Ville Kaarnakari

Julkaistu

2018-06-29

Lukija

Jukka Pitkänen

Äänikirjan pituus

727 min

E-kirjan pituus

256 sivua

Tietoa kirjasta Operaatio Kagaali

Operaatio Kagaali on mukaansatempaava sekä viihdyttävä romaanit, mikä ei varmasti jätä ketään väsyneeksi. Teoksen tuotti Ville Kaarnakari. Kyseinen teos on sivumäärältään 256 sivua, näin ollen lukemista piisaa runsaasti illaksi. Luettavan kirjan ohella kuunneltavissa on myös äänikirja, minkä kera vietät normaalilla nopeudella 12:07:05 tuntia. Äänikirjaa kykenee kuunnella ihan siellä missä menet eli se luo matkasta kuin matkasta jännittävämmän. Tämän kirjan lukee Jukka Pitkänen. Kyseisen kirjan julkaisi Kustannusosakeyhtiö Tammi 2018-06-29. Pane alulle välittömästi äänikirjoihin tai e-kirjoihin perehtyminen ja kykenet nautiskelemaan kirjoista kokonaan uudenaikaisella keinolla. Äänikirjojen käyttämiseen sekä elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon lataat parhaan ohjelman. Maksamalla noin 15€ kuukausimaksun korkkaat näin oven kirjojen maailmaan, missä ei taatusti lopu kirjat omana elinaikanasi. Suurinosa äänikirjapalveluista antaa toisaalta vapaan kokeilujakson, jolloin pystyt vapaasti yrittää palvelua ilman euroakaan*.