E-kirja

Lue tai kuuntele

Danielle Steel - Osoitteena Charles Street 44 maksuttomasti

Siellä koti, missä sydän.

Ventovieraat kämppäkaverit hitsautuvat perheeksi kauniissa talovanhuksessa Manhattanilla.

Francesca Thayerin kuviot ovat sekaisin. Hänen kaunis vanha talonsa kaipaa perinpohjaista kunnostusta, ja kun miesystävä jättää, kituliaan taidegallerian omistava Francesca jää yksin suurten lainojen kanssa, eikä hänen auta muu kuin tarjota huoneita vuokralle.Pian Francesca saa hämmästyksekseen huomata, että kolme vuokralaista ovat hänelle kuin perheenjäseniä. Heidän yhteinen vuotensa osoitteessa Charles Street 44 on täynnä iloa, sydänsurua ja toivoa.

Ranskassa jo vuosia asunut amerikkalainen Danielle Steel (s.1947) on maailman luetuin viihdekirjailija. Hänen romaanejaan on käännetty kymmenille kielille ja myyty maailmalla yli 600 miljoonaa kappaletta. Osoitteena Charles Street 44 on 71. Steeliltä suomennettu romaani.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Danielle Steel

Julkaistu

2015-10-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

210 sivua

Tietoa kirjasta Osoitteena Charles Street 44

Osoitteena Charles Street 44 on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen kirjoitti Danielle Steel. Osoitteena Charles Street 44 on pituudeltaan 210 sivua, elikä oikein asiallinen pituus luettavaksi. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model minkä parissa kuuntelet lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Äänikirja on hyvä käytäntö nauttia kirjaa ollessasi esimerkiksi ratikassa, lentokoneessa tai vaikkapa kävelyllä. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2015-10-01 ja teoksen julkaisijana on WSOY. E- sekä äänikirjat tarjoavat kiehtovan keinon iloita kiinnostusta herättävistä kirjoista liikkeellä ollessasi tai kotona. Äänikirjat ja e-kirjat tallustavat näppärästi mukanasi puhelimessasi. Maksamalla noin 15€ kuukausimaksun aukaiset näin oven kirjojen todellisuuteen, missä ei toden totta lopu kirjat omana elämässäsi. Kun vieläkin epäilet käyttäisitkö sinä palvelua, niin kokeile sitä samantien 2 viikon ajan.