Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

William Shakespeare - Othello maksuttomasti

Vuonna 1603 ilmestynyt Othello on eräs Shakespearen tiukimmin rakentuneista draamoista. Tarinaa ajaa eteenpäin jääkylmän juonitteleva paholaishahmo, Jago.

Tarina alkaa, kun Jago kokee tulleensa ylikävellyksi Othellon nimetessä Cassion luutnantiksi. Othello, jolta tragedia saa nimensä, on pohjoisafrikkalaislähtöinen kenraali Venetsian kaupunkivaltiossa. Ensimmäisten kostotoimiensa epäonnistuttua Jago jatkaa tuhoisia metkujaan, ja vaikka tämän uratavoitteet lopulta täyttyvät, ei Jago lopeta. Hän myrkyttää Othellon ja tämän rakastetun Desdemonan välisen rakkauden. Jagoa ajaa ilmeisesti sokea halu tuottaa tuskaa, sekä se mahti, jonka tämä hänelle toisia ihmisiä – sekä elämää ja kuolemaa – kohtaan antaa. Tarinan edetessä Shakespeare tarkastelee niin rasismin, rakkauden, mustasukkaisuuden, maanpetoksen, pahuuden kuin koston teemojakin. William Shakespeare (1564–1616) on yksi maailman merkittävimmistä kirjailijoista. Dramaturgina hän kirjoitti tragedioita, historiallisia näytelmiä sekä komedioita, joita esitetään yhä 400 vuotta myöhemmin. Tämän lisäksi Shakespeare kirjoitti runoja, niin kutsuttuja sonetteja. Teostensa ytimessä Shakespeare esittää kaiken läpäisevän kysymyksen: Mitä on ihminen? Mikä tekee ihmisestä ihmisen? Yhden vastauksista saamme Othellossa, joka esittelee rakkauden irvikuvan, mustasukkaisuuden. Mustasukkaisuuden, joka tappaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

William Shakespeare

Julkaistu

2018-11-20

Lukija

Annina Rubinstein

Äänikirjan pituus

203 min

E-kirjan pituus

80 sivua

Tietoa kirjasta Othello

Lue heti touhukas romaanit Othello, jonka kanssa koet uniikkeja tuntemuksia. Tämän kirjan on kirjoittanut William Shakespeare. Kyseinen romaanit pitää sisällään 80 sivua, minkä kanssa nautiskella jopa moni hetkinen. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation minkä kyydissä kuuntelet peräti 3:23:52 h. Äänikirja onkin hyödyllinen konsti kuunnella kirjaa myös silloin kun olet autossa ja se saa myös lenkistä kivemman. Kirjan on lukenut Annina Rubinstein. Kyseisen kirjan julkaisi Saga Egmont 2018-11-20. Äänikirjat sekä e-kirjat luovat aivan uuden tavan iloita kirjoista. Äänikirjojen kuunteluun sekä e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin asennat parhaan ohjelman. Se kaikki onnistuu tilittämällä 10 - 20euron kuukausimaksun, mikä mahdollistaa sinua kuuntelemaan lukemattoman lukumäärän kirjoja missä kuunaan menetkään. Äänikirjojen testaaminen on kanssa vilpittömän helppoa, sillä kykenet sitoutumatta testata palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.