Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Anneli Kivelä - Outo lintu Katajamäellä maksuttomasti

Einari ja Hilkka Vuoksenmäen maatilalle ilmaantuu nuori perijätär, Einarin veljentytär Esti.

Taiteellinen kaupunkilaisneiti viihtyy aluksi omissa oloissaan, mutta vireässä ja välittömässä kyläyhteisössä ulkopuolisuuden tunne ei kauan pääse vaivaamaan. Vain Hilkka jaksaa alati näyttää nyrpeältä - mikä kumma mahtaa myrkyttäneen hänen mielensä?

Samaan aikaan kylälle muuttaa Estin lisäksi toinenkin tulokas: huvilaa remontoiva salaperäinen Sameli, jolle Kaislajärven suojelu tuntuu olevan elämää suurempi kysymys. Kylän vääräleuat kehittelevät heti näiden kahden outolinnun välille romanssia, mutta mahtaako Estillä olla mitään saumaa kilpailla Samelin huomiosta sinilevän kanssa?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anneli Kivelä

Julkaistu

2020-05-04

Lukija

Pinja Flink

Äänikirjan pituus

448 min

E-kirjan pituus

173 sivua

Tietoa kirjasta Outo lintu Katajamäellä

Jännittävä Outo lintu Katajamäellä on tyylikäs romaanit, jota kuunnellessa vuorokaudenaika häviää aivan. Tämän kirjan on kirjoittanut Anneli Kivelä. Outo lintu Katajamäellä on pituudeltaan 173 sivua, siis asiallinen pituus läpi käytäväksi. Tästä kirjasta onnistuu samoin kuunneltava versio, jonka kesto on 7:28:29 tuntia. Äänikirja on toimiva keino kuunnella kirjaa hetkinä kun olet liikkumassa ja saa myöskin lenkistä jännittävämmän. Kirjan sinulle lukee Pinja Flink. Teos on alunperin julkaistu 2020-05-04 julkaisijan Otava toimesta. E- sekä äänikirjat tarjoilevat kiehtovan tilaisuuden nauttia kiinnostavista kirjoista matkustaessa sekä kotona. Äänikirjojen käyttämiseen ja digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon asennat sopivan äänikirjasovelluksen. Suorittamalla kiinteän kk-maksun korkkaat näin oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei takuuvarmasti lopu kirjat sinun elämässäsi. Jos et ole vakuuttunut onko tämän lainen palvelu hyvä itsellesi, niin onnistut kokeilla tahtomaasi sovellusta veloituksetta 2 viikon ajan.