E-kirja

Lue tai kuuntele

Arto Melleri - Pääkallolipun alla maksuttomasti

"TERVETULOA ELÄMÄN & KUOLEMAN NAAMIAISIIN! Tule & kanna rokkikansan roolipukua harteillasi, kävele kengillä joilla voit nyrjäyttää selkäsi, farmarit kuin toinen iho, julista Rokkivaltaa, mutta muista, kun tämä on ohi, sulle jää kouraan vain rypistetty ohjelmalehtinen...kun arjen rätit kiillottavat ajan lasitiskejä. Taas. Unohda se mitä sanoin... Keep On Running, Keep On!"

Sukupolvensa johtavan runoilijan koko proosatuotanto nyt yksissä kansissa. Pääkallolipun alla sisältää Arto Mellerin julkaistujen proosateosten lisäksi päiväkirjamerkintöjä, jotka avaavat huimaavan näköalan värikästä elämää viettäneen taiteilijan mielenmaisemaan sekä ajatuksiin omasta taiteestaan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Arto Melleri

Julkaistu

2011-04-30

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

394 sivua

Tietoa kirjasta Pääkallolipun alla

Kuuntele tapahtumarikas romaanit Pääkallolipun alla, minkä kanssa elät ainutkertaisia tuntemuksia. Arto Melleri on teoksen kirjoittajana. Teoksen pituus on 394. E-kirjan vierellä käsillä on myös mahtava äänikirja, minkä mukana vietät normaalilla nopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirja ei estä lukijaansa nauttimaan kirjasta vain siihen aikaan kun onnistut lukemaan, sitä vastoin sinun on mahdollista nautiskella kirjasta milloin haluat esimerkiksi junassa. Tämän kirjan lukijana toimii tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2011-04-30 julkasijan Otava toimesta. Aloita samantien äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin totutteleminen ja kyet iloitsemaan kirjoista hyvin tuoreella keinolla. Tämä koko homma toimii mutkattomasti, kun ainoastaan omistat kännykän. Kirjojen kuunteleminen on vaivatonta sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kk-maksulla. Kirjojen kokeileminen on myös tosi helppoa, sillä voit esteettömästi kokeilla palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.