Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

E. O. Chirovici - Pahaa verta maksuttomasti

Miten selvittää totuus, kun muistoihin ei voi luottaa? Huippusuositun Peilien kirjan tekijän hyytävä uutuustrilleri siitä, miten vähän lopulta tiedämme itsestämme.

Psykologi James Cobb luennoi menetettyjen muistojen palauttamisesta. Hänen puheilleen tulee kuolemansairas mies, jolla on synkkä pyyntö. Neljäkymmentä vuotta sitten mies heräsi hotellihuoneessa, jossa oli murhatun naisen ruumis. Miehellä ei ole muistikuvia tapahtuneesta. Nyt hänen on saatava tietää, oliko hän viaton sivullinen - vai tappaja.

James alkaa selvittää mysteeriä. Kun Jamesin omat salaisuudet alkavat nousta pintaan, hän alkaa epäillä jonkun haudanneen totuuden niin syvälle, ettei se koskaan paljastu.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

E. O. Chirovici

Julkaistu

2019-08-27

Lukija

Jarkko Pajunen

Äänikirjan pituus

522 min

E-kirjan pituus

190 sivua

Tietoa kirjasta Pahaa verta

Kuuntele nyt jännittävä romaanit Pahaa verta, minkä kanssa saat suurenmoisia hetkiä. Tämän suurenmoisen kirjan on kynäillyt E. O. Chirovici. Tämä kirja on sivumäärältään 190 sivua, näin ollen lukuiloa piisaa moneksi hetkeksi. Luettavan kirjan lisänä tarjottavana on myös monikäyttöinen äänikirja, jonka parissa vietät 8:42:01 tuntia. Äänikirjaa voit kuunnella täsmälleen siellä missä ikinä menetkään eli se tekee matkasta kiintoisamman. Kirjan on lukenut Jarkko Pajunen. Kirja on julkaistu 2019-08-27 ja kirjan julkaisijana on Otava. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin avaat sinulle täysin uuden oven kirjojen pariin. Silloin kun sinulla on ikioma puhelimesi seurassasi, niin sinulla on taskussasi satoja erilaisia kirjoja. Suorittamalla kk-maksun vapautat näin oven kirjojen maailmaan, missä ei toden totta lopu kirjat sinun elinaikanasi. Mikäli et ole varma onko tämän vertainen palvelu oikea sinulle, niin kykenet kokeilla tahtomaasi palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.