Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Robert Galbraith - Pahan polku maksuttomasti

Pahan polku jatkaa lontoolaisen yksityisetsivä Cormoran Striken tutkimuksista kertovaa sarjaa, jonka kaksi aiempaa osaa ovat saaneet ylistävän vastaanoton.

Robin Ellacott saa salaperäisen paketin ja järkyttyy: sen sisällä on naisen irti leikattu jalka. Robinin pomo, yksityisetsivä Cormoran Strike, keksii menneisyydestään neljä ihmistä, jotka voisivat olla paketista vastuussa. Yksikään näistä neljästä ei kavahda sanoinkuvaamattomia julmuuksia. Poliisi ei näytä pääsevän oikeille jäljille, joten Strike ja Robin alkavat itse perehtyä tapaukseen. Kun sitten tapahtuu lisää hirmutöitä, alkaa aika käydä vähiin.

Robert Galbraith on nimimerkki, jonka takana on menestyskirjailija J.K. Rowling.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Robert Galbraith

Julkaistu

2016-07-01

Lukija

Eero Saarinen

Äänikirjan pituus

1087 min

E-kirjan pituus

403 sivua

Tietoa kirjasta Pahan polku

Lue nyt mielenkiintoinen romaanit Pahan polku, jonka rinnalla tunnet vertaistaan vailla olevia kokemuksia. Opuksen on kirjoittanut Robert Galbraith. Teoksesta löytää 403 sivua, minkä parissa mahdat elää mahtavia lukuhetkiä. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation minkä keskuudessa koet lukuhetkiä jopa 18:07:16 h. Tämä kirja ei estä sinua nauttimaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun onnistut lukemaan, vaan saatat nyt iloita kirjasta aina kun mielit kuten vaikka automatkalla. Kirjan rentouttavana kertojana toimii Eero Saarinen. Tämän teoksen julkaisi Otava 2016-07-01. Äänikirjat sekä e-kirjat antavat perusteellisesti uudenlaisen keinon iloita kirjoista. Jos sinulla on oma älypuhelimesi seurassasi, niin sinulla on myös taskussasi satoja eri kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on ongelmatonta äänikirjasovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kk-maksulla. Usea äänikirjapalveluista tarjoilee kanssa ilmaisen ilmaisjakson, tähän tapaan voit vapaasti testata palvelua ilman maksuja*.