E-kirja

Lue tai kuuntele

Amanda Stevens - Paholaisen jalanjäljet maksuttomasti

Paholaisen jalanjäljet

Legenda herää henkiin...

Aamuun mennessä sana kummallisista jalanjäljistä oli levinnyt koko kaupunkiin. Ja paikallinen pappi meni kaiken kukkuraksi saarnassaan väittämään, että öljynporaajat olivat rahanahneudessaan poranneet reiän suoraan helvettiin ja päästäneet paholaisen mellastamaan maan päälle.

Kaupunkilaiset odottivat monta päivää, toistuisiko outo ilmiö. Koska mitään ei tapahtunut, he huokaisivat helpotuksesta. Jalanjäljetkin sulivat lumen myötä, ja ne unohdettiin.

Mutta seitsemänkymmentä vuotta myöhemmin ne nähtiin uudestaan kuusitoistavuotiaan Rachel DeLaunen ruumiin vieressä.

Nyt Rachelin sisar Sarah DeLaune on varttunut aikuiseksi naiseksi ja kestänyt terapian voimalla menneisyytensä kauhut, mutta jalanjäljet ilmestyvät taas ja sotkevat hänen elämänsä.

Onko paholainen jälleen etsimässä uutta uhria DeLaunen suvusta?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Amanda Stevens

Julkaistu

2013-04-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

182 sivua

Tietoa kirjasta Paholaisen jalanjäljet

Paholaisen jalanjäljet on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän upean teoksen on raapustanut Amanda Stevens. Tästä kirjasta löytää 182 sivua, niiden parissa mahdat tuntea ainutkertaisia oivaluksia. Ethän siitä huolimatta rajoitu pelkästään e-kirjaan, vaan yritä myös teoksen äänikirja versiota, jonka käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirja onkin kätevä keino kuunnella kirjaa myöskin niinä hetkinä kun olet liikkeellä ja se luo myös iltalenkistä ainutlaatuisemman. NAME äänikirjan äänenä on tuntematon. Teos on julkaistu 2013-04-01 ja teoksen julkaisijana toimii Harlequin. E- ja äänikirjat tarjoavat mahtavan tilaisuuden iloita mukaansatempaavista kirjoista matkustaessa että kotona. Tarviit pelkästään kännykän ja mukanasi on tuhansia kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on helppoa äänikirjasovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Kun et ole vuorenvarma onko tämän tyyppinen sovellus kelpo itsellesi, niin onnistut yrittää tahtomaasi palvelua veloituksetta 2 viikon ajan.