E-kirja

Lue tai kuuntele

Maisey Yates, Ally Blake - Pako alttarilta / Kuin tanssia maksuttomasti

Pako alttarilta

Morsian karkaa omista häistään – mikä skandaali! Melkein yhtä suuri kohu syntyi, kun Alessia Battaglia ilmoitti olevansa raskaana – eikä lapsen isä suinkaan ollut hänen hylätty sulhasensa, vaan tämän serkku, Matteo Corretti. Alessia oli uhrannut koko elämänsä toisista huolehtimiseen, mutta nyt viimeinkin hän halusi jotain vain itselleen – hän halusi Matteon näkevän, että heillä olisi edessään onnellinen tulevaisuus. Kuin tanssia

Ryder tuijotti vanhaa, rapistunutta rakennusta ja manasi. Hänellä olisi parempaakin tekemistä kuin mennä tanssitunnille. Kuten töitä. Hän voisi suunnitella moderneja, uljaita pilvenpiirtäjiä. Sen sijaan hän hikoili kuumassa, pölyisessä salissa ja yritti pysyä tanssinopettajansa tahdissa. Nadia Kent oli kyllä aikamoinen pakkaus. Kipakka ja suorasanainen. Ja suorastaan kihisevän seksikäs… Ehkä tanssitunneilla käyminen ei olisikaan niin tylsää kuin Ryder oli aluksi kuvitellut!

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Maisey Yates, Ally Blake

Julkaistu

2015-09-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

219 sivua

Tietoa kirjasta Pako alttarilta / Kuin tanssia

Kuuntele heti mielenkiintoinen romaanit Pako alttarilta / Kuin tanssia, jonka avulla vietät ainutkertaisia fiiliksiä. Kirjan tekijänä on ollut Maisey Yates, Ally Blake. Tämä romaanit pitää sisällään 219 sivua, joiden avulla olla jopa useampi hetkinen. Tämän lisäksi teoksesta on tehty lisäksi äänikirja versio, minkä kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirja on mukava konsti nauttia kirjaa olitpa esimerkiksi ratikassa, taksissa tai esimerkiksi ulkoilemassa. Kyseisen äänikirjan äänenä on tuntematon. Kyseisen teoksen julkaisi Harlequin 2015-09-01. Ääni – ja digitaalinen kirja onkin hyvä tapa lukea ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa ikänään oletkaan. Äänikirjat sekä digitaaliset kirjat liikkuvat sopivasti mukanasi omassa kännykässäsi. Silloin kun mielit päästä oikeasti kirjojen maailmaan, sinun tulee ainoastaan suorittaa kiinteä kuukausihinta 10 - 15euroa niin hyödynnettävänäsi on isokokoinen yhditelmä erilaisia äänikirjoja. Parasta asiakkaalle on että, likimäärin kaikki sovellukset tarjoilevat ilmaista ilmaisjaksoa jolloin saat rajoituksetta kokeilla parin viikon ajan kirjoja ja miettiä onko sovellus juuri sinulle otollinen.