E-kirja

Lue tai kuuntele

Ildefonso Falcones - Paljasjalkainen kuningatar maksuttomasti

Kahden naisen tarina on paitsi vaikuttava historiallinen seikkailu myös ylistys ihmisyydelle. Henkilöhahmot rakastavat, kärsivät, etsivät vapautta, himoitsevat kostoa ja taistelevat oikeudenmukaisuuden puolesta.

Tammikuussa 1748 Espanjaan saapuu Kuubasta vapautettu orja, nuori nainen, jolla ei ole yösijaa. Käskyttämiseen tottunutta Caridadia käytetään hyväksi myös Sevillassa, ennen kuin hän kohtaa Vegan mustalaissuvun ja ystävystyy perheen tyttären Milagros Carmonan kanssa. Naiset ovat erilaisia: Caridad on nöyristelevä ja arka, Milagros kujeileva kapinallinen. Kummallakin on oma intohimon kohteensa. Nuori Milagros tunnustaa kielletyn rakkautensa vihollissuvun vesaan, Pedro Garcíaan, mutta Caridad vaikenee tunteistaan Milagrosin isoisää Melchoria kohtaan. Vähitellen naisten välinen ystävyys syvenee.

Kun kuningas määrää kaikki Espanjan mustalaiset pidätettäväksi, Milagrosin ja Caridadin elämä saa traagisen käänteen. Yhteisen pakomatkan jälkeen heidän tiensä eroavat, ja laulullaan ansaitseva Milagros naitetaan rahan toivossa Garcían sukuun ja lähetetään Madridiin esiintymään. Caridad puolestaan ajautuu tupakan viljelyn ja salakuljetuksen pariin. Vuosia he jatkavat elämäänsä erossa toisistaan, mutta lopulta kohtalo johdattaa heidät jälleen yhteen.

Paljasjalkainen kuningatar sijoittuu flamencon syntyvaiheisiin, ja sekä mustalaisten että Kuubasta palanneiden orjien musiikki kuljettaa tarinaa eteenpäin. Tuolloin tupakka, sikarit ja nuuska olivat Sevillan tärkein elinkeino. Falcones kuvaa uskottavasti arkkitehtuuria, yhteiskunnallista eriarvoisuutta, ruokakulttuuria ja tapoja.

Kirjailijan aiemmin julkaistut kirjat Meren katedraali ja Fatiman käsi ovat hurmanneet niin lukijat kuin kriitikotkin yli neljässäkymmenessä maassa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Ildefonso Falcones

Julkaistu

2014-04-03

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

537 sivua

Tietoa kirjasta Paljasjalkainen kuningatar

Paljasjalkainen kuningatar on mielenkiintoinen ja viihdyttävä romaanit, mikä ei varmasti jätä todellakaan tylsistyneeksi. Kirjan on kirjoittanut Ildefonso Falcones. Tämä romaanit pitää sisällään 537 sivua, joiden seassa olla vaikka useampi hetkinen. Tässä tapauksessa ei ole vaadittua tyytyä vain luettavaan versioon, vaan käytettävissä on kanssa 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirjaa saattaa kuunnella siellä missä ikinä liikutkaan joten se tekee matkastasi jännittävämmän. Tämän äänikirjan lukija ääni on tuntematon. Tämän teoksen julkaisi Bazar 2014-04-03. Äänikirjat sekä e-kirjat synnyttävät tykkänään uuden konstin nauttia kirjoista. Äänikirjojen kuunteluun kuten elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon asennat tahtomasi äänikirjasovelluksen. Äänikirjasovellukset pyörivät kiinteällä kk-maksulla, jolla pystyy kuuntelemaan äärettömästi monia äänikirjoja tai lukemaan mukaansatempaavia elektronisia kirjoja. Mikäli et ole vuorenvarma onko tämän vertainen sovellus kelpo sinulle, niin voit yrittää valitsemaasi sovellusta rajattomasti 2 viikon ajan.