E-kirja

Lue tai kuuntele

Jennie Lucas, Kim Lawrence - Paljasjalkainen morsian / Rakkauden kemiaa maksuttomasti

Paljasjalkainen morsian

Seurapiirihäät olivat morsiusparin valoja vailla valmiit, kun kirkkoon ryntäsi punatukkainen kaunotar - paljasjaloin ja viimeisillään raskaana! Seurakunta kohahti, mutta yllätyksekseen Vincenzo Borgia tunsi vain helpotusta. Rahakas bisnesdiili menisi nyt sivu suun, mutta vaihdossa Vin saisi jotain parempaa: perillisen ja suloisen seksikkään Scarlett Ravenwoodin vaimokseen!
 Rakkauden kemiaa

Libby on tavannut maailman ärsyttävimmän miehen. Rafael on tyypillinen kultalusikka suussa syntynyt sydämetön yritysjohtaja, joka ajattelee vain itseään ja rahaa. Mies on kaiken kukkuraksi pilannut Libbyn ja koko tämän perheen elämän: perheyritys on konkurssissa ja velkoja on Rafael. Onko maailma todella näin synkkä ja mustavalkoinen? Rafael tarjoaa Libbylle tilaisuuden pelastaa perheyritys.
Uhmakkaan punapään asenteella Libby päättää todistaa olevansa muutakin kuin vain kaunis nainen, ja monen muunkin kuvitelman itsekkään Rafaelin maailmasta, mutta yhteistyön edetessä myös Rafaelin on todistettava Libbylle jotakin itsestään…

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jennie Lucas, Kim Lawrence

Julkaistu

2017-11-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

212 sivua

Tietoa kirjasta Paljasjalkainen morsian / Rakkauden kemiaa

Lue heti vauhdikas romaanit Paljasjalkainen morsian / Rakkauden kemiaa, minkä parissa tunnet ainutlaatuisia kokemuksia. Teoksen kirjoittajana on ollut Jennie Lucas, Kim Lawrence. Kirjan pituus on 212. Luettavan kirjan lisäksi kuunneltavissa on omaperäinen äänikirja, jonka kanssa vietät normaalilla nopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin kätevä konsti kuunnella kirjaa myöskin hetkinä kun olet autossa ja tekee myöskin lenkistä mielenkiintoisemman. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Kyseisen kirjan julkaisi Harlequin 2017-11-01. Ääni – sekä digitaalinen kirja onkin helppo tapa lueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa milloinkaan menet. Äänikirjat kuten myös e-kirjat kulkevat helposti mukana omassa puhelimessasi. Se tapahtuu maksamalla 10 - 20euron kuukausimaksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan mittaamattoman lukumäärän kirjoja missä ikinä kuljetkaan. Kun et ole vuorenvarma onko tämän kaltainen palvelu hyvä sinulle, niin onnistut yrittää valitsemaasi ohjelmaa veloituksetta 2 viikon ajan.