Lue tai kuuntele

Domenico Starnone - Paljastus maksuttomasti

Salaisuus sitoo parin toisiinsa vahvemmin kuin vihkivala

Domenico Starnone maalaa mestarillisesti kuvan ihmisestä kaikessa kauneudessaan ja kauheudessaan.

Pietro ja Teresa elävät leiskuvassa suhteessa. Rakkaus on laavaa. Taas yhden riidan jälkeen Teresa ehdottaa, että he paljastaisivat toisilleen jotain, mitä eivät koskaan ole kertoneet muille, jotain häpeällistä. Näin he olisivat sidotut toisiinsa ikuisesti. Mutta pian paljastuksen jälkeen he eroavat, eikä kerrottua saa vedetyksi takaisin. Luottamus kääntyykin kiristykseksi.

Kun Pietro löytää uuden rakkauden, Nadian, elämä näyttää hetken hyvältä. Mutta vähän ennen Pietron ja Nadian häitä Teresa ilmestyy taas kuvioihin ja hänen mukanaan aiempien tunnustusten paino.

Domenico Starnone (s. 1943) on Italian nykykirjallisuuden tunnetuimpia nimiä. Teokset Solmut, Kepponen ja Paljastus yhdistyvät temaattiseksi trilogiaksi, jossa käsitellään petosta, katumusta ja minäkuvan haurautta. Starnone on työskennellyt opettajana, toimittajana ja käsikirjoittajana. Hän asuu nykyään Roomassa kääntäjävaimonsa Anita Rajan kanssa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Domenico Starnone

Julkaistu

2021-03-16

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Paljastus

Paljastus on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän ihastuttavan teoksen on laatinut Domenico Starnone. Kyseinen romaanit pitää sisällään 0 sivua, minkä rinnalla nautiskella jopa moni tovi. E-kirjan lisäksi saatavilla on myös loistava äänikirja, jonka kanssa vietät jopa 0:00:00 tuntia. Äänikirja on rentouttava tapa kuunnella kirjaa myös hetkinä kun olet bussissa ja se saa myös lenkistä mielenkiintoisemman. Äänikirjan lukijana toimii tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2021-03-16 julkaisijan tuntematon toimesta. Ääni – sekä e-kirja onkin vetoava konstilueskella tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa missään tapauksessa oletkaan. Jos sinulla on oma älypuhelimesi mukana matkalla, niin sinulla on myöskin seurassasi tuhansia erilaisia kirjoja. Maksamalla sovitun kuukausimaksun avaat näin oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei epäilemättä lopu kirjat kesken sinun elinaikanasi. Jos vieläkin epäilet käyttäisitkö sinä palvelua, niin kokeile sitä viipymättä 2 viikon ajan.