E-kirja

Lue tai kuuntele

Rafel Nadal Farreras - Palmisanon kirous maksuttomasti

Viimeisen pojan salaisuus

Rafel Nadal Farrerasin Palmisanon kirous on unohtumaton kertomus kahdesta suvusta kahden maailmansodan välissä.

Paahteisen heinäkuun yönä pienessä Bellarotondon kylässä Etelä-Italiassa vuonna 1919 syntyy kaksi lasta, poika ja tyttö. Molempien äidit ovat leskiksi jääneitä nuoria naisia, ja toinen heistä on juuri saattanut maailmaan Palmisanon suvun viimeisen miespuolisen vesan. Kaikki muut suvun miehet, kaksikymmentäyksi kaikkiaan, ovat saaneet surmansa sodassa. Kylällä puhutaan Palmisanon kirouksesta.

Pojan äiti tekee kaikkensa suojellakseen lastaan kuoleman kiroukselta. Hän on valmis elämään valheessa, joka liittää lapset erottamattomasti toisiinsa. Mutta kun toisen maailmansodan synkät pilvet kerääntyvät taivaalle, salaisuuden paljastuminen uhkaa repiä yhdessä kasvaneet nuoret kauas toisistaan.

Rafel Nadal Farrerasin Palmisanon kirous on tarina kahdesta suvusta kahden maailmansodan välissä ja miehestä, joka taistelee kohtaloaan vastaan. Nadal Farrerasin kerronta kuvaa Italian saappaan kantaan sijoittuvan pikkukylän elämää rehevästi ja vastaanpanemattoman konstailemattomasti.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Rafel Nadal Farreras

Julkaistu

2019-04-02

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

213 sivua

Tietoa kirjasta Palmisanon kirous

Palmisanon kirous on jännittävä sekä kiintoisa romaanit, mikä ei varmasti jätä lukijaansa väsyneeksi. Teoksen tekijänä on ollut Rafel Nadal Farreras. Tämän pituus on 213. Tästä kirjasta on tehty myös äänikirja versio, jonka kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirja voi olla rentouttava käytäntö kuunnella kirjaa myös kun olet bussissa ja se saa lisäksi kävelystä ainutlaatuisemman. Tämän kirjan lukijana toimii tuntematon. Tämän kirjan julkaisi Bazar 2019-04-02. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin luot sinulle aivan tuoreen oven kirjojen tykö. Kun sinulla on omistamasi kännykkäsi seurassasi, niin sinulla on lisäksi taskussasi satoja erilaisia kirjoja. Tämä kaikki onnistuu suorittamalla 10 - 20euron kuukausittaisen maksun, mikä mahdollistaa sinua lukemaan rajattoman summan kirjoja missä koskaan liikut. Jos et ole vakuuttunut onko tämän lainen sovellus soveluas itsellesi, niin onnistut yrittää tahtomaasi sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.