Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Heine Bakkeid - Paratiisin kutsu maksuttomasti

”Uusi Jo Nesbo. Kaunista ja niin tummasävyistä viihdettä. Paina mieleen Heine Bakkeidin nimi - hänen toinen dekkarinsa on parasta nordic noiria.” - Verdens Gang

Pohjoisesta palannut Thorkild Aske tavoittelee paraikaa rauhallista elämää yhteiskunnan kustannuksella, kun Norjan menestyneimpiin rikoskirjailijoihin kuuluva Milla Lind kutsuu hänet töihin. Lindin aikaisempi rikosasiantuntija on saanut surmansa taustoittaessaan kirjaa, joka perustuu todelliseen tapaukseen - kahden teinitytön salaperäiseen katoamiseen.

Menneisyytensä haamujen kanssa painiva Aske on pian kaulaansa myöten mukana tutkinnassa, joka vie hänet paratiisin porteille ja takaisin - eikä mikään ole sitä miltä ensisilmäyksellä näyttää.

Norjalainen Heine Bakkeid yhdistää rikoskirjallisuuteen kauhun aineksia hyytävän taitavasti. Hänen dekkareidensa tummasävyistä maailmaa sävyttävät terävä tyyli, omaperäinen huumori ja ripaus yliluonnollista.

Paratiisin kutsu oli vahva ehdokas vuoden 2019 parhaaksi norjalaiseksi rikoskirjaksi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Heine Bakkeid

Julkaistu

2020-06-08

Lukija

Toni Kamula

Äänikirjan pituus

629 min

E-kirjan pituus

230 sivua

Tietoa kirjasta Paratiisin kutsu

Paratiisin kutsu on kutkuttava ja viihdyttävä romaanit, joka ei todella jätä missään nimessä kylmäksi. Heine Bakkeid on kirjan kirjoittajana. Tämän pituus on 230. Ethän siitä huolimatta takerru ainoastaan e-kirjaan, sen sijaan yritä myös teoksen äänikirja versiota, jonka käyt läpi 10:29:06 tunnissa. Kuunneltava kirja ei hillitse kuuntelijaansa nauttimaan kirjasta ainoastaan silloin kun pystyt lukemaan, puolestaan saatat nauttia kirjasta missä ja milloin mielit muun muassa autossa. Tätä kirjaa lukee Toni Kamula. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2020-06-08 julkasijan Into Kustannus toimesta. E- ja äänikirjat tuottavat oivan tilaisuuden iloita jännittävistä kirjoista liikkeellä ollessasi tai kotona. Tarviit pelkästään älypuhelimen ja mukanasi on mittaamattomasti kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on luonnekasta äänikirjasovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Useat ohjelmista tarjoilee myöskin veloituksettoman kokeilujakson, tällä tavalla voit ilmaiseksi yrittää palvelua ilman maksuja*.