E-kirja

Lue tai kuuntele

Diane Gaston - Paronittaren pakomatka maksuttomasti

Paronittaren pakomatka

Hän seisoi miehen edessä uhmakas ilme kasvoillaan ja nahkaiset kahleet ranteidensa ympärillä.

Adam Vickeryn, Tannertonin markiisin, on vaikea saada katsettaan irti naisesta, joka huokuu omanarvontuntoa vaikeassa tilanteessa. On kulunut aivan liian monta vuotta, jotta hän tunnistaisi naisen, joka kerran oli niin viaton ja toiveikas debytantti, jota hän tanssitti.

Marlena Parronley, kadonnut paronitar, on karannut vankilasta. Komean ja huimapäisen markiisin näkeminen muistuttaa häntä siitä, ettei hän saisi sotkea ketään pakoonsa ja riskeerata tätä. Ei ainakaan markiisia. Muutoin miestä odottaisi hänen kohtalonsa. Pyöveli!

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Diane Gaston

Julkaistu

2014-07-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

174 sivua

Tietoa kirjasta Paronittaren pakomatka

Paronittaren pakomatka on mielenkiintoinen ja iloinen romaanit, joka ei varmasti jätä missään nimessä kylmäksi. Kirjan on kirjoittanut Diane Gaston. Kyseinen romaanit pitää sisällään 174 sivua, minkä kanssa nautiskella jopa useampi hetki. Digitaalisen kirjan lisänä kuunneltavissa on lisäksi äänikirja, minkä parissa vietät normaalinopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirja voi olla hyödyllinen keino kuunnella kirjaa kun olet autossa ja se saa lisäksi iltalenkistä jännittävämmän. NAME äänikirjan kertoja on tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2014-07-01 julkaisijan Harlequin toimesta. E- ja äänikirjat jakavat miellyttävän keinon nauttia kiinnostavista kirjoista liikkeellä ollessasi että kotona. Tarviit vaan älypuhelimen niin mukanasi on lukemattomia kirjoja. Silloin kun mielit mennä todella e-kirjojen maailmaan, niin sinun tulee pelkästään suorittaa kiinteä kuukausihinta 10 - 15e jolloin sinulla on mainio yhditelmä äänikirjoja. Parasta käyttäjälle on että, lähimain kaikki äänikirjasovellukset tarjoilevat ilmaista kokeilujaksoa ja näin voit vapaasti kuunnella parin viikon ajan äänikirjoja ja kokeilla onko ohjelma juuri sinulle sopiva.