E-kirja

Lue tai kuuntele

Vuokko Sajaniemi - Pedot maksuttomasti

Kuka katsoo ikkunastasi sisään? Susi.

Vahvatunnelmainen, mystiikkaa ja realismia yhdistelevä esikoisromaani on tarina isästä ja tyttärestä, pelosta ja menetyksestä, mutta myös uskosta ja rakkaudesta.

Pieni maalaispitäjä metsien keskellä, itärajan tuntumassa. Siellä asuu nuori Maria, ortodoksisen papin tytär. Hänen elämässään kohtaavat taivas ja maa, pyhät Mariat ja Marilynit ja Sinkkuelämän tähdet. Traaginen onnettomuus heittää Marian teinitytön elämästä syvälle perheen vaiettuun suruun, samaan aikaan kun hänen isänsä joutuu pohtimaan syvimpien elämänvalintojensa painoarvoa. Ja metsän sudet hiipivät yhä lähemmäs kylän taloja, niin että asukkaat valtaa pelko, kiihko ja innostus. Kukin reagoi uhkaan oman luontonsa mukaisesti, Mariakin.

Vuokko Sajaniemi on espoolainen kirjailija, jonka juuret ovat Joensuussa. Hän on työskennellyt kehityshankkeiden parissa, opiskellut Intian kieliä ja kulttuuria ja viettänyt vuosia Intiassa. Elämän tärkeimpiä asioita hänelle ovat kirjoittaminen ja musiikki sekä metsä ja hiljaiset tilat. Pedot on hänen esikoisromaaninsa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Vuokko Sajaniemi

Julkaistu

2015-08-17

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

192 sivua

Tietoa kirjasta Pedot

Pedot on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän ihastuttavan kirjan on kynäillyt Vuokko Sajaniemi. Tämä teos on pituudeltaan 192 sivua, eli lukuiloa piisaa moneksi illaksi. Digitaalisen kirjan vierellä käsillä on mahtava äänikirja, minkä kanssa vietät normaalilla nopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa voi kuunnella täsmälleen siellä jossa kuljet eli se saa matkasta kiinnostavamman. Kirjan mukavana kertojana toimii tuntematon. Teoksen on julkaissut Tammi 2015-08-17. E- ja äänikirjat tarjoilevat kiehtovan tilaisuuden nauttia mielenkiintoisista kirjoista matkalla että kotona. Tarviit ainoastaan kännykän ja mukanasi on satoja kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on mukavaa eri laisilla sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Moni ohjelmista tarjoaa myöskin ilmaisen kokeilun, tällä tavalla kykenet vapaasti yrittää palvelua ilman euroakaan*.