E-kirja

Lue tai kuuntele

Samuel Monk - Pelon kasvot maksuttomasti

Venezuelassa valmistellaan Jumalten tuulet -uskonlahkon täydenkuunjuhlaa. Aina kuukauden lopussa työntekijöille järjestettävässä juhlassa odotetaan jännityksellä, mikä ilme Jumalan kasvoille kohoaa. Ilmestyessään lavalle kasvot herättävät aina suurta pelkoa, Jumalalla on Pelon kasvot. Jos kasvot kirkastuvat hymyksi, se tarkoittaa suurta ilojuhlaa. Ilmeen vääristyminen vihaiseksi taas tarkoittaa, että Jumala vaatii ihmisuhria.

Tällä kertaa mukana on kuokkavieraita. Juhlasta alkaa kuoleman kujanjuoksu paaviksi haluavan ex-kardinaali Fransesco Vermontin, Euroopan liittovaltion poliisien Paul van Hoogenbamin ja Charlie Watsonin sekä Syntisten veljien jäljellä olevien jäsenten Temudzin ja Michael Sinnerin välillä. Trilogian päätösjaksossa kuvioihin palaa myös Tuhon avaimista tuttu hollantilaistyttö Heather.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Samuel Monk

Julkaistu

2020-03-09

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

113 sivua

Tietoa kirjasta Pelon kasvot

Lue heti touhukas romaanit Pelon kasvot, minkä rinnalla tunnet vertaistaan vailla olevia tunteita. Kirjan kirjoittajana on ollut Samuel Monk. Kyseisestä kirjasta löytää 113 sivua, minkä seassa mahdat elää unohtumattomia lukuhetkiä. Älä siitä huolimatta rajoitu ainoastaan digitaaliseen kirjaan, vaan kokeile myös teoksen äänikirja versiota, minkä nautit 0:00:00 tunnissa. Äänikirja onkin upea käytäntö nauttia kirjaa olitpa sitten junassa, autossa tai vaikkapa lenkillä. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Teos on julkaistu 2020-03-09 ja teoksen julkaisijana toimii Reuna Kustantamo ja kirjakauppa. Äänikirjat sekä e-kirjat luovat kokonaan uudenaikaisen keinon nauttia kirjoista. Äänikirjojen kuuntelemiseen sekä digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin lataat haluamasi kirjasovelluksen. Sitten kun haluat mennä todella äänikirjojen todellisuuteen, sinun tulee suorittaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 15euroa ja hyödynnettävänäsi on valtava yhditelmä erilaisia e-kirjoja. Mikäli et ole vakuuttunut onko tämän kaltainen sovellus sopiva itsellesi, niin kykenet testata tahtomaasi palvelua rajattomasti 2 viikon ajan.