Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Tuija Lehtinen - Pensionaatti Huojuva talo maksuttomasti

Löytyykö onni kallioiselta majakkasaarelta? Valloittavassa viihderomaanissa etsitään uutta suuntaa elämälle.

Mariannen elämä on sekaisin. Mies on jättänyt hänet tekstarilla, mutta kiireinen Marianne ei ole tajunnut asiaa aikoihin. Kaikki tutut kyllä näyttävät olleen asiasta perillä, eikä Marianne kestä heidän vahingoniloaan. Hän päättää pyyhkiä taulun puhtaaksi, hylätä somen ja Art Deco Angelika -bloginsa ylläpidon ja vaihtaa maisemaa.

Pieni majakkasaari kaukana kaikesta tuntuu oivalliselta paikalta järjestellä elämänkuvioita uudelleen. Saari ei kuitenkaan ole sellainen paratiisi kuin Marianne on kuvitellut. Itse kullakin on salaisuutensa, eivätkä kaikki toivota tulijaa tervetulleeksi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tuija Lehtinen

Julkaistu

2020-06-26

Lukija

Rosanna Kemppi

Äänikirjan pituus

496 min

E-kirjan pituus

171 sivua

Tietoa kirjasta Pensionaatti Huojuva talo

Pensionaatti Huojuva talo on sykähdyttävä ja kiintoisa romaanit, mikä ei ehdottomasti jätä ketään vaisuksi. Teoksen on kirjoittanut Tuija Lehtinen. Kyseisestä kirjasta löytyy 171 sivua, minkä mukana onnistut elää upeita hetkiä. Digitaalisen kirjan ohella tarjottavana on lisäksi omaperäinen äänikirja, minkä mukana vietät jopa 8:16:44 tuntia. Äänikirja voi olla helppo tapa kuunnella kirjaa kun olet matkustamassa ja se luo lisäksi iltalenkistä kivemman. Tämän äänikirjan kertoja on Rosanna Kemppi. Äänikirja on julkaistu 2020-06-26 ja teoksen julkaisijana toimii Otava. E- sekä äänikirjat lisäävät oivan sauman nautiskella mielenkiintoisista kirjoista matkalla että kotona. Tämä kaikki toimii mukavasti, kunhan vain omistat puhelimen. Tilittämällä noin 10€ kk-maksun aukaiset oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei taatusti lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Kun et ole takuuvarma onko tämän tyyppinen palvelu hyvä sinulle, niin pystyt kokeilla valitsemaasi ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.