E-kirja

Lue tai kuuntele

RaeAnne Thayne - Perhossuudelmia maksuttomasti

Perhossuudelmia

LUPAUS TULEVAISUUDESTA...

Alexandra McKnight on vihdoin päässyt omaan henkilökohtaiseen päämääräänsä. Hän on juuri avaamassa uutta ruokapaikkaa, Brazenia, josta on tarkoitus tulla kiintotähti Hope's Crossingin ravintolakartalle.

Toisesta kaupungista tulee puuseppä, Sam Delgado, viimeistelemään uuden keittiön kunnostustyöt. Alexandran ja Samin ongelmallisen ensitapaamisen jälkeen Samin tunteet alkavat kiehua. Hän ei kohta ole niinkään kiinnostunut uuden ravintolan vaan keittiömestarin sydämen avajaisista...

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

RaeAnne Thayne

Julkaistu

2017-03-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

198 sivua

Tietoa kirjasta Perhossuudelmia

Perhossuudelmia on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan teki RaeAnne Thayne. Perhossuudelmia on pituudeltaan 198 sivua, eli näinollen kelvollinen pituus luettavaksi. Älä kuitenkaan tyydy vaan digitaaliseen kirjaan, vaan testaa myös kirjan äänikirja versiota, jonka käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirja on rentouttava käytäntö kuunnella kirjaa myös silloin kun olet bussissa ja saa myöskin iltalenkistä mielenkiintoisemman. Tämän kirjan sinulle lukee tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2017-03-01 julkasijan Harlequin toimesta. E- ja äänikirjat jakavat ainutlaatuisen sauman iloita upeista kirjoista matkalla tai kotona. Se koko juttu toimii sulavasti, kun omistat kännykän. Kirjojen kuunteleminen on jouhevaa äänikirjasovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Kirjojen kokeileminen on samoin suunnattoman helppoa, koska voit rajattomasti kokeilla sovellusta maksuttomasti 2 viikon ajan.