E-kirja

Lue tai kuuntele

Jarkko Tontti - Perintö maksuttomasti

Kuolleen äidin päiväkirjoista löytyy salaisuus, joka saa riitaisat sisarukset näkemään koko perheen uusin silmin.
Aikuiset sisarukset Henrik ja Anna-Leena eivät vuosiin ole tulleet toimeen. Anna-Leena on ollut äidin uskottu, Henrik taas perheen kapinallinen. Isän varhainen kuolema on jättänyt molempiin omanlaisensa jäljet. Erimielisyys kiteytyy riitaan kesähuvilasta, joka eri perheenjäsenille merkitsi eri asioita.

Sitten äitikin kuolee ja jättää jälkeensä päiväkirjat, jotka paljastavat tyrmäävän salaisuuden. Henrik ja Anna-Leena joutuvat miettimään uusiksi käsityksensä koko perheensä tarinasta, myös toisistaan.

Puhutteleva romaani tutkii sitä, mikä meidät yhdistää toisiimme.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jarkko Tontti

Julkaistu

2018-08-13

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

134 sivua

Tietoa kirjasta Perintö

Perintö on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan tekijänä on ollut Jarkko Tontti. Kyseinen Style on sivumäärältään 134 sivua, eli nautintoa piisaa muutamaksi lukuhetkeksi. Luettavan kirjan vierellä kuunneltavissa on monikäyttöinen äänikirja, jonka kera vietät normaalinopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin uusi keino kuunnella kirjaa olitpa esimerkiksi metrossa, lentokoneessa tai esimerkiksi pyöräilemässä. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2018-08-13 ja teoksen julkaisijana on Otava. Ääni – ja e-kirja on mukava konstilueskella tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa ikinä oletkaan. Tämä toimii jouheasti, jos ainoastaan omistat älypuhelimen. Sitten kun mielit päästä kunnolla e-kirjojen maailmaan, niin sinun aloittaa ainoastaan tilittää kiinteä kk-maksu 10 - 15euroa niin hyödynnettävänäsi on suurenmoinen yhditelmä erilaisia e-kirjoja. Kirjojen yrittäminen on lisäksi erittäin mutkatonta, koska pystyt rajattomasti yrittää ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.