E-kirja

Lue tai kuuntele

Joel Lehtonen - Perm: syysyön unelma maksuttomasti

Joel Lehtosen kalevalamittaa mukailevan runoelman päähenkilö Perm on syntyjään orpo orjapoika. Pojalla on kuitenkin vahva luonne, ja hänestä sukeutuu sankarimainen ja vapaudentahtoinen hahmo, suoranainen yli-ihminen. Luonteensa ansiosta Perm myös nousee nopeasti valta-asteikossa ylöspäin ja vapautuu lopulta orjuudesta. Tarina saa kuitenkin yllättäen traagisen käänteen.

Lehtosen esikoisrunokokoelmaa leimaa vahva uusromanttinen henki. Runoelman tapahtumat sijoittuvat myyttiseen esihistorialliseen suomalais-ugrilaiseen aikaan, Perman-nimiseen valtakuntaan. Traagisessa Perm-hahmossa voi nähdä viitteita esimerkiksi Kalevalan Kullervoon ja Eino Leinon Helkavirsien Ylermiin ja Koutaan.
Joel Lehtonen (1881–1934) oli suomalainen kirjailija, toimittaja ja kääntäjä. Hänen tunnetuin teoksensa on "Putkinotko", joka on Savoon sijoittuva yhdenpäivänromaani. Lehtonen syntyi aviottomana poikana, ja äiti jätti Lehtosen huutolaislapseksi jo puolivuotiaana. Lehtosen onneksi koitui papinleski Augusta Wallenius, joka huusi Lehtosen itselleen, kun tuleva kirjailija oli neljävuotias.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Joel Lehtonen

Julkaistu

2020-06-05

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

37 sivua

Tietoa kirjasta Perm: syysyön unelma

Kuuntele heti vaiheakas romaanit Perm: syysyön unelma, jonka avulla vastaanotat ainutlaatuisia tuntemuksia. Kirjan tuotti Joel Lehtonen. Tämän pituus on 37. Sinun ei ole välttämätöntä taipua yksistään luettavaan versioon, kuunneltavissa on myös 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirjaa pystyy kuunnella aivan siellä jossa liikut eli se saa matkasta kiinnostusta herättävän. Äänikirjan lumoavana lukijana toimii tuntematon. Kirjan on julkaissut Saga Egmont 2020-06-05. Ääni – sekä myös e-kirja on loistava tapa lueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa koskaan menetkään. Tämä sujuu vaivattomasti, kun omistat puhelimen. Tämä onnistuu suorittamalla 10 - 20€ kuukausimaksun, mikä mahdollistaa sinua lukemaan rajattoman summan kirjoja missä ikänään kuljetkaan. Kirjojen yrittäminen on kanssa todella mutkatonta, koska kykenet sitoutumatta testata ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.