Äänikirja

Lue tai kuuntele

Sven Hassel - Petetty armeija maksuttomastiOlen kuullut huhuja, että meidät viedään Varsovaan. Siellä on kuulemma piru merrassa. Heide, joka on aina selvillä asioista, väittää, että tuhansia laskuvarjojääkäreitä on pudotettu sinne, ja puolalaiset ryntäävät ulos metsistä. Koko Himmlerin SS-Dirlewanger-divisioona on kuulemma teurastettu yhdessä yössä. Viimeisimmän uskomme mielellämme, sillä sitä me olemme toivoneet. SS-divisionaan komentaja tohtori Dirlewanger on varmasti itäisen Euroopan vihatuin ihminen.

– Viides komppania, valmiina marssiin! kuuluu Löwen ääni takaa.

– Emmekö saa panssaritukea? Pikkuveli kysyy ilkeästi.

– Ei, meillähän on sinut, virnuilee Porta. Kun naapuri näkee sinut, hän luulee, että meillä on uusi panssarivaunutyyppi. Sven Hassel syntyi 1917 Fredriksborgin pikkukaupungissa Tanskassa. Nuorena miehenä Hassel pestautui Saksan armeijaan. Sodan todellisuus oli karumpaa kuin nuori ja kokematon Hassel oli osannut kuvitellakaan. Lopulta hän yritti paeta, minkä seurauksena hänet siirrettiin rikollisten ja toisinajattelijoiden muodostamiin rangaistusjoukkoihin. Myöhemmin Hasselin tie vei vankileirille, missä hän aloitti muistelmiensa kirjoittamisen. Petetty armeija kuuluu tanskalaisen Sven Hasselin (1917−2012) 14-osaiseen sotakirjojen sarjaan. Hänen kirjojaan on käännetty yli 22 kielelle ja niitä on myyty yli 53 miljoonaa kappaletta ympäri maailman.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sven Hassel

Julkaistu

2019-04-22

Lukija

Jukka Pitkänen

Äänikirjan pituus

752 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Petetty armeija

Petetty armeija on mukaansatempaava ja kiintoisa romaanit, joka ei todella jätä ketään vaisuksi. Sven Hassel on teoksen kirjoittajana. Tämä romaanit pitää sisällään 0 sivua, minkä mukana nauttia jopa moni tovi. Tämän kirjan kanssa ei ole kuitenkaan tarve tyytyä yksistään luettavaan versioon, hankittavissa on kanssa 12:32:36 h pitkä äänikirja. Äänikirja on helppo keino kuunnella kirjaa niinä hetkinä kun olet julkisessa ja saa myös kävelystä mielenkiintoisemman. NAME äänikirjan lukija on Jukka Pitkänen. Kirjan on julkaissut Saga Egmont 2019-04-22. Ääni – ja digitaalinen kirja on loistava keinolueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä missään tapauksessa kuljet. Se kaikki onnistuu sulavasti, mikäli omistat älypuhelimen. Sovellukset toimivat perinteisesti 10-20e kuukausimaksulla, millä pääset kuuntelemaan loputtomasti monenlaisia äänikirjoja ja lukemaan mukaansatempaavia digitaalisia kirjoja. Kirjojen kokeileminen on lisäksi todella mutkatonta, koska kykenet vapaasti testata ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.