E-kirja

Lue tai kuuntele

Rachel Bailey, Sarah M. Anderson - Petollinen rakkaus / Lapsenlikka maksuttomasti

Petollinen rakkaus

Liam Hawke ”kidnappaa” veljensä taloudenhoitajan itselleen. Hän on epätoivoisesti avun tarpeessa jouduttuaan täysin yllättäen pikkutytön isäksi. Eihän hän tiedä lapsista mitään! Onneksi Jenna Peters, itsekin äiti, saa asiat sujumaan, ja pian Liam tajuaa Jennan olevan hänelle korvaamaton – monellakin tapaa! Mutta vaikka Jenna tuntuu pitävän hänestä, tämä pyrkii selvästi pitämään hänet käsivarren mitan päässä. Ja siihen Jennalla onkin majesteettisen suuri syy...Lapsenlikka

Minä pystyn siihen! Trish Hunter vakuuttaa itselleen odottaessaan tilaisuuttaan. Hän aikoo hyökätä yllättävän sympaattisen teknologiamiljardöörin Nate Longmiren pakeille heti tämän saatua esitelmänsä loppuun pyytääkseen mieheltä avustusta sydämenasialleen, Lakota-lapsille ja näiden koulunkäynnille.

Trish onnistuukin saamaan miehen huomion, mutta se, että hän huomaa kahden viikon kuluttua olevansa miehen orvoksi jääneen veljentyttären lapsenhoitaja ja asuvansa miehen kotona, on jo jotakin, mitä hän ei olisi osannut kuvitella villeimmissä unelmissaankaan. Kun Trish sitten tajuaa rakastuneensa Nateen, hän tietää, että hänen on aika lähteä – hän on sen velkaa päämäärilleen, heimolleen, sisaruksilleen.

Sydän särkyneenä Trish jatkaa elämäänsä yksin... mutta edes hän ei mahda mitään rakkauden mahdille!

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Rachel Bailey, Sarah M. Anderson

Julkaistu

2016-04-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

221 sivua

Tietoa kirjasta Petollinen rakkaus / Lapsenlikka

Petollinen rakkaus / Lapsenlikka on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen tekijänä on ollut Rachel Bailey, Sarah M. Anderson. Tämän pituus on 221. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition jonka innoittamana koet lukuhetkiä peräti 0:00:00 h. Äänikirja onkin hyödyllinen konsti kuunnella kirjaa silloin kun olet autossa ja luo myös lenkistä mielenkiintoisemman. Kirjan on lukenut tuntematon. Kyseisen teoksen julkaisi Harlequin 2016-04-01. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoilevat innovatiivisen keinon iloita kirjoista. Kunhan sinulla on omistamasi kännykkäsi mukana matkalla, niin sinulla on seurassasi satoja kirjoja. Äänikirjasovellukset toimivat perinteisesti 10-20e kuukausimaksulla, millä pystyy kuuntelemaan äärettömästi monenlaisia äänikirjoja tai lukemaan mielenkiintoisia digitaalisia kirjoja. Parasta vierailijalle on että, melkein kaikki sovellukset tarjoavat maksutonta kokeilua milloin kykenet rajoituksetta kokeilla parin viikon ajan kirjoja ja päättää onko sovellus sinulle asianmukainen.