Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Milja Kaunisto - Piispansormus maksuttomasti

Olavi Maununpoika elää raukeaa elämää Servieresin linnassa. Maisterin eloa rikastuttavat piispa Cauchonilta kiristetyt kulta-arkut. Olavin vilpillisyys saa kuitenkin rakkaan Miraclen etääntymään. Kun Miraclen kasvinkumppani tallimestari Oudinet katoaa, vain Olavi yksin tietää minne. Kun salaisuus selviää, se sinetöi myös Olavin ja Miraclen kohtalon.

Olavin elämä saa uuden suunnan Pariisissa, kun satavuotisen sodan päättyessä hänelle tarjotaan Sorbonnen rehtorin virkaa. Vallan hinta on kova, sillä piispa Cauchonin koston päivä koittaa.

Olavi pyytää apua Jolanda Aragonilaiselta, mutta herttuatar on kaunis ja kuolettava kuin kultainen myrkkymalja, ja Olavi päätyy tanssimaan henkensä edestä mahtinaisen narun päässä.

Kun katolisen kirkon valta jaetaan ja Olavi Maununpoika pääsee kultaiselle istuimelle, on vaakakupeissa ylin valta ja rikkirepivä rakkaus, elämä ja kuolema.

Piispansormus on komea päätös Olavi Maununpojan nuoruusvuosien tarinalle. Milja Kauniston herkullinen kerronta ja värikäs kieli hehkuvat jälleen häpeilemättömän runsaina. Trilogian aiemmat osat Synnintekijä ja Kalmantanssi ovat ehtineet jo nostaa Milja Kauniston historiallisen romaanin kärkinimien joukkoon.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Milja Kaunisto

Julkaistu

2018-08-17

Lukija

Aleksi Holkko

Äänikirjan pituus

805 min

E-kirjan pituus

256 sivua

Tietoa kirjasta Piispansormus

Piispansormus on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan tekijänä on ollut Milja Kaunisto. Kyseinen teos on sivumäärältään 256 sivua, toisin sanoen nautintoa piisaa runsaasti ajanjaksoksi. Ethän silti jää yksin e-kirjaan, vaan kokeile myös teoksen äänikirja versiota, minkä nautit 13:25:26 tunnissa. Äänikirja onkin ainutlaatuinen tapa nauttia kirjaa olitpa esimerkiksi metrossa, bussissa tai esimerkiksi juoksemassa. Äänikirjan mukavana lukijana toimii Aleksi Holkko. Äänikirja on julkaistu 2018-08-17 ja kirjan julkaisijana toimii Gummerus. E- sekä äänikirjat jakavat oivan mahdollisuuden iloita jännittävistä kirjoista matkalla sekä kotona. Äänikirjat kuten myös digitaaliset kirjat reissaavat mukvasti mukanasi omassa kännykässäsi. Kirjojen kuunteleminen on luistavaa eri laisilla sovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla. Useat äänikirjapalveluista tarjoaa lisäksi veloituksettoman ilmaisjakson, tähän tapaan voit kahleettomasti kokeilla sovellusta ilman maksuja*.