E-kirja

Lue tai kuuntele

Harriet Beecher Stowe - Pikku haltijoita maksuttomasti

Perheen aikuiset tyttäret päättävät, että vanhempien olohuone on auttamattoman vanhanaikainen – matto ja huonekalut on vaihdettava muodikkaiksi, kanarialinnut ja huonekasvit täytyy viedä pois. Perheen isä seuraa vierestä, miten ennen niin kodikas olohuone muuttuu tyylikkääksi ja kalvakkaaksi näyttelyhuoneeksi. Edes vieraat eivät enää viihdy huoneessa!

"Tunnustan että vapisin, sillä hurjista hurjimpia ovat naiset, jotka ovat saaneet päähänsä uudistaa ja siivota kotia."

Harriet Beecher Stowen vuonna 1867 julkaistussa romaanissa "Pikku Haltijoita" paneudutaan muun muassa kodin merkitykseen. Monet romaanin havainnoista ovat hämmentävän ajankohtaisia myös tänä päivänä.
Harriet Beecher Stowe (1811–1896) oli yhdysvaltalainen kirjailija. Hän on tullut tunnetuksi erityisesti orjuutta vastustavasta romaanistaan "Setä Tuomon tupa". Beecher Stowe osallistui voimakkaasti ajan yhteiskunnalliseen keskusteluun. Hän julkaisi niin romaaneja, runoja kuin matkakertomuksia.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Harriet Beecher Stowe

Julkaistu

2020-02-14

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

164 sivua

Tietoa kirjasta Pikku haltijoita

Pikku haltijoita on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen kirjoittajana on ollut Harriet Beecher Stowe. Tämä Category on sivumäärältään 164 sivua, näin ollen lukemista riittää moneksi toviksi. Älä missään nimessä takerru yksin e-kirjaan, sen sijaan testaa myös teoksen äänikirja versiota, minkä käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirja on fantastinen keino nauttia kirjaa ollessasi esimerkiksi ratikassa, lentokoneessa tai vaikkapa juoksemassa. Kyseisen äänikirjan kertoja on tuntematon. Kyseisen kirjan julkaisi Saga Egmont 2020-02-14. Ääni – sekä myös e-kirja on mahtava keinolukea ja kuunnella kirjaa juuri siellä jossa koskaan kuljet. Äänikirjojen kuuntelemiseen ja elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon lataat haluamasi ohjelman. Sovellukset toimivat tavallisesti 10-15€ maksulla, jolla kykenee kuuntelemaan loputtomasti erilaisia äänikirjoja ja lukemaan vaikuttavia digitaalisia kirjoja. Monet palveluista antaa kanssa maksuttoman kokeilun, milloin pystyt ilmaiseksi kokeilla sovellusta ilman maksuja*.