Äänikirja

Lue tai kuuntele

Teuvo Pakkala - Pikku ihmisiä, osa 2 maksuttomasti

Miten on mahdollista, että Tiuran Santerille lukeminen on kuin leikkiä vaan, kun puolestansa Starkin Aukusti ei opi lukemaan niin millään? Aukusti päättää lahjoa Santerin pannukakulla, jotta saa tietoonsa Santerin salaisuuden – vaan tietääkö Santeri itsekään, miten lukemaan oikein opitaan?

"Piispantikku" on Pakkalan mestarillinen novelli, joka käsittelee muun muassa oppimisvaikeuksia. Äänikirja sisältää lisäksi novellit "Arka kohta" sekä "Iikka-raukka". Kaikki novellit ovat Pakkalan "Pikkuihmisiä"-novellikokoelmasta, jonka tarinat käsittelevät lapsia. Teuvo Pakkala (1862–1925) tunnetaan erityisesti lasten elämää kuvaavista novelleista. Hänen tyylinsä luokitellaan yleensä joko realistiseksi tai naturalistiseksi. Pakkala julkaisi myös romaaneja, näytelmiä ja muistelmia. Pakkala aloitti lääketieteen, historian ja kielten opinnot Helsingin yliopistossa, mutta opinnot jäivät kesken. Hän siirtyi työskentelemään lehtimiehenä, minkä myötä kirjoittamisesta tuli hänelle yhä merkityksellisempää. Esikoisteos "Lapsuuteni muistoja" julkaistiin vuonna 1885. Myöhemmin Pakkala työskenteli myös kustannustoimittajana Otavalla.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Teuvo Pakkala

Julkaistu

2020-03-27

Lukija

Ritva-Liisa Elivuo

Äänikirjan pituus

92 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Pikku ihmisiä, osa 2

Kutkuttava Pikku ihmisiä, osa 2 on ihastuttava romaanit, mitä luettaessa ajankulu poistuu täysin. Kirjan kirjoittajana on ollut Teuvo Pakkala. Kirjan pituus on 0. Tästä teoksesta onnistuu samoin kuunneltava versio, jonka kestoaika on 1:32:19 tuntia. Äänikirja onkin kätevä konsti kuunnella kirjaa myöskin silloin kun olet matkustamassa ja saa lisäksi iltalenkistä kivemman. Tätä kirjaa lukee Ritva-Liisa Elivuo. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2020-03-27 julkasijan Saga Egmont toimesta. E- ja äänikirjat tarjoilevat mahtavan tilaisuuden nautiskella mielenkiintoisista kirjoista matkustaessa sekä kotona. Äänikirjojen käyttämiseen kuten elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, mihin lataat haluamasi äänikirjasovelluksen. Sitten kun mielit mennä todella äänikirjojen maailmaan, niin sinun alkaa pelkästään maksaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 15euroa niin hyödynnettävänäsi on eeppinen valikoima erilaisia äänikirjoja. Parasta käyttäjälle on että, lähimain kaikki äänikirjasovellukset tarjoilevat maksutonta kokeilua jolloin pystyt rajoituksetta kuunnella kahden viikon ajan äänikirjoja sekä valita onko ohjelma juuri sinulle otollinen.