Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Elizabeth Strout - Pikkukaupungin tyttö maksuttomasti

Kuinka tästä elämästä oikein selviää?

Suomalaislukijat hurmanneen Elizabeth Stroutin runsas romaani sieltä, mistä kaikki oikeastaan alkoi, pikkukaupungista, jossa kuka tahansa voi tulla sysätyksi syrjään.

Pikkukaupunki, jossa elämänvalhe kukoistaa, on Pulitzer-palkitun Elizabeth Stroutin tuotannon punainen lanka. Aivan ensimmäinen pikkukaupungin tyttö, ennen Lucy Bartonia ja Olive Kitteridgeä, oli Amy Goodrow. Vai oliko se sittenkin hänen äitinsä, Isabelle? Mehevässä esikoisromaanissaan Strout kertoo Amyn ja Isabellen yhteen kesäpäivään huipentuvan tarinan, jonka lukemisen jälkeen on pakko katsoa peiliin. Elänkö elämääni oikein?

Elizabeth Strout (s. 1956) on kiitetty ja paljon luettu yhdysvaltalainen kirjailija. Vuonna 2009 hän voitti Pulitzer-palkinnon teoksellaan Olive Kitteridge, josta on tehty Emmy-palkittu ja myös Suomessa ihastuttanut tv-minisarja. Pienoisromaani Nimeni on Lucy Barton oli monien muiden Stroutin teosten tavoin arvostelumenestys. Suomessa kirjabloggarit äänestivät sen 2018 parhaaksi käännösromaaniksi. Elizabeth Strout on Mainesta lähtöisin oleva pikkukaupungin tyttö, joka asuu New Yorkissa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Elizabeth Strout

Julkaistu

2020-08-10

Lukija

Erja Manto

Äänikirjan pituus

810 min

E-kirjan pituus

291 sivua

Tietoa kirjasta Pikkukaupungin tyttö

Kiehtova Pikkukaupungin tyttö on loistava romaanit, mitä lukiessa ajankulu haihtuu kokonaan. Opuksen on kirjoittanut Elizabeth Strout. Pikkukaupungin tyttö on pituudeltaan 291 sivua, eli erittäin osuva pituus lukemiseen. Ethän missään nimessä jää yksin digitaaliseen kirjaan, sen sijaan yritä myös kirjan äänikirja versiota, minkä nautit 13:30:58 tunnissa. Äänikirja voi olla loistava tapa kuunnella kirjaa hetkinä kun olet liikkeellä ja se luo myös iltalenkistä jännittävämmän. Tämän äänikirjan lukijana on Erja Manto. Kyseisen kirjan julkaisi Tammi 2020-08-10. Äänikirjat sekä e-kirjat saavat aikaan tyystin modernin keinon iloita kirjoista. Kun sinulla on oma kännykkäsi mukana, niin sinulla on mukanasi satoja kirjoja. Mikäli mielit päästä kunnolla kirjojen todellisuuteen, niin sinun tulee ainoastaan tilittää kiinteä kuukausihinta 10 - 15euroa niin sinulla on valtava kokoelma e-kirjoja. Moni ohjelmista tarjoaa lisäksi ilmaisen kokeilun, ja näin voit kahleettomasti kokeilla sovellusta ilman euroakaan*.