E-kirja

Lue tai kuuntele

Robyn Carr - Pikkukaupunkiin paluu maksuttomasti

Pikkukaupunkiin paluu

Maalaisidylli murenee...

June Hudsonilla oli rautaiset hermot. Hän oli kolmekymmentäseitsemänvuotias, toiminut lääkärinä Grace Valleyn pikkukaupungissa Kaliforniassa yli kymmenen vuotta ja hoitanut virassaan tapauksia, jotka eivät sopineet heikkosydämisille. Hän oli saattanut vauvan maailmaan auton lavalla, säilönyt metsurin irti leikkautuneen raajan jäihin pelastushelikopteria odotellessaan ja hoitanut ampumahaavaa lähietäisyydellä kannabiksen kasvattajan haulikosta.

Sitten eräänä varhaisena aamuna tulee puhelu, joka saa hänen sydämensä hakkaamaan ja otsansa kiiltelemään hiestä. Kaikki voima valuu hänen jaloistaan, ja hän vajoaa avuttomana keittiöjakkaralle.

- Chris tulee Grace Valleyhin poikiensa kanssa!

Chris Forrest oli Junen pahin painajainen menneisyydessä. Nyt mies on tulossa pikkukaupunkiin takaisin kahden kauhukakaransa kanssa ja aikoo panna menneisyyden järjestykseen, mutta onko June siihen valmis?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Robyn Carr

Julkaistu

2013-05-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

192 sivua

Tietoa kirjasta Pikkukaupunkiin paluu

Vauhdikas Pikkukaupunkiin paluu on uskomaton romaanit, jota lukiessa vuorokaudenaika häviää kerrassaan. Kirjan on kirjoittanut Robyn Carr. Kirjasta löytää 192 sivua, joiden seassa on mahdollista elää upeita lukuhetkiä. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model jonka kera vietät jopa 0:00:00 h. Äänikirja on upea tyyli nauttia kirjaa ollessasi esimerkiksi junassa, bussissa tai vaikka kävelyllä. NAME äänikirjan äänenä on tuntematon. Kyseisen kirjan julkaisi Harlequin 2013-05-01. E- ja äänikirjat tarjoavat mahtavan sauman nautiskella upeista kirjoista matkustaessa ja kotona. Tarvitset ainoastaan kännykän niin mukanasi on lukemattomia kirjoja. Sovellukset pyörivät normaalisti 10-20e kuukausimaksulla, jolla pystyy kuuntelemaan lukemattomasti monenlaisia äänikirjoja ja lukemaan jännittäviä e-kirjoja. Kirjojen testaaminen on myös vilpittömän helppoa, koska voit vapaasti testata sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.