Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Asko Sahlberg - Pilatus maksuttomasti

Pontius Pilatus luulee kokeneensa kaiken, kun Rooman jumalat päättävät pitää häntä vielä kerran pilkkanaan. Hän menettää asemansa Juudean prefektinä, hänen päätään vaaditaan vadille ja hänen vaimonsa on valmistellut hänelle salassa järkyttävän yllätyksen. Pilatus yrittää ymmärtää elämäänsä imperiumin orjana.

Asko Sahlbergin mukaansa tempaavassa romaanissa traaginen kohtaa koomisen ja historian myyttisistä hahmoista, Rooman keisareista ja juutalaisten profeetoista, tulee lihaa ja verta. Pilatus kasvaa armottomaksi pyrkyryyden, ahneuden ja vallanhimon kuvaukseksi. Samalla se on tilitys kulttuurien ja uskontojen yhteentörmäyksestä ja uusi tulkinta alkukristittyjen vaiheista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Asko Sahlberg

Julkaistu

2017-06-01

Lukija

Jukka Pitkänen

Äänikirjan pituus

867 min

E-kirjan pituus

306 sivua

Tietoa kirjasta Pilatus

Pilatus on mukaansatempaava ja mielenkiintoinen romaanit, mikä ei ehdottomasti jätä yhtäkään tylsistyneeksi. Kirjan tekijänä on ollut Asko Sahlberg. Tämä romaanit pitää sisällään 306 sivua, joiden seassa nauttia jopa useampi tovi. Digitaalisen kirjan lisäksi käsillä on myös omaperäinen äänikirja, minkä kera vietät vähintään 14:27:26 tuntia. Äänikirja on rentouttava tapa kuunnella kirjaa hetkinä kun olet bussissa ja se luo myös iltalenkistä ainutlaatuisemman. Tämän äänikirjan sinulle lukee Jukka Pitkänen. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2017-06-01 julkasijan Otava toimesta. E- ja äänikirjat tarjoavat maikoisan tavan nauttia kiehtovista kirjoista matkalla että kotona. Se koko juttu toimii mutkattomasti, kunhan vain omistat älypuhelimen. Kirjojen kuunteleminen on luonnekasta eri laisilla sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kk-maksulla. Jos edelleen epäilet käyttäisitkö palvelua, niin testaa sitä nyt 2 viikon ajan.