Lue tai kuuntele

Haruki Murakami - Pimeän jälkeen maksuttomasti

Yksi yö Tokiossa

Yön maagiset tunnit Tokiossa kuvattuna niin kuin vain Murakami osaa.

Aika ja tila, muistot ja todellisuus kietoutuvat yhteen tarinassa kahdesta sisaresta, loputtomasta unesta ja Tokion yön kummallisista kulkijoista. Siskoista vanhempi, Eri, on vaipunut outoon uneen eikä herää lainkaan. Nuorempi Mari valvoo kaiken aikaa ja lukee yöllä ravintolassa, kunnes häntä tulee häiritsemään ensin jazzmuusikko ja sitten kiinalainen rakkaushotellin emäntä. Samaan aikaan Eri-sisko liikkuu unessaan maailmojen välillä. Läpi yön kello kulkee vääjäämättä kohti aamua ja unenomaisten tapahtumien langat kietoutuvat yhteen. Murakami kuljettaa henkilöitään todellisuuksien välillä taianomaisella otteella.

Haruki Murakamia (s. 1949) on jo ehditty verrata ties kehen: Austeriin, Salingeriin, Chandleriin, Borgesiin. Japanissa hänen kirjoistaan otetaan miljoonapainoksia ja hän on siellä etenkin nuorten lukijoiden suosikki. Myös Murakamin kansainvälinen suosio on huikea, ja yhä useampi uskoo, että jonain päivänä hän vielä saa Nobel-palkinnon.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Haruki Murakami

Julkaistu

2020-10-05

Lukija

Toni Kamula

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Pimeän jälkeen

Pimeän jälkeen on häkellyttävä sekä iloinen romaanit, joka ei varmasti jätä ketään vaisuksi. Tämän kirjan on tehnyt Haruki Murakami. Tämä romaanit pitää sisällään 0 sivua, joiden rinnalla nauttia jopa moni ilta. Luettavan kirjan kanssa käsillä on myös monikäyttöinen äänikirja, jonka kanssa vietät normaalilla nopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa pystyy kuunnella juuri siellä jossa milloinkin liikutkaan eli se tekee matkastasi mukaansatempaavamman. Tämän äänikirjan sinulle lukee Toni Kamula. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-10-05 julkasijan tuntematon toimesta. Siirtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin kytket kokonaan uuden oven kirjojen luokse. Kun sinulla on ikioma puhelimesi mukanasi, niin sinulla on myös mukanasi satoja eri kirjoja. Äänikirjasovellukset toimivat tietyllä maksulla, millä pääset kuuntelemaan lukemattomasti monenlaisia äänikirjoja tai lukemaan kiinnostavia digitaalisia kirjoja. Kun yhä epäilet käyttäisitkö tätä ohjelmaa, niin testaa sitä 2 viikon ajan.