E-kirja

Lue tai kuuntele

Gena Showalter - Pimeyden valhe maksuttomasti

Pimeyden valhe

Manalan Valtijoiden Valheen vartija Gideon taistelee tässä tarinassa paljastaakseen totuuden. Gideonilla on kyky tunnistaa mikä tahansa valhe, joka hänen korviinsa kantautuu. Hänen ominaisuutensa joutuu  kuitenkin koetukselle, kun hän kohtaa Scarletin, Painajaisten vartijan, joka väittää olevansa Gideonin kauan sitten kadonnut vaimo. Gideon ei vain satu muistamaan naista, mutta hän haluaisi muistaa ja hän haluaisi naisen…

Scarlet on liian vaarallinen vaeltamaan vapaana, mutta tulevaisuus hänen rinnallaan voisi syöstä Gideonin täydelliseen tuhoon. Ainoa tie on taistelu ja Gideonille taistelu merkitsee viettelyä, raivoa, hämmennystä ja hurmaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Gena Showalter

Julkaistu

2013-04-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

237 sivua

Tietoa kirjasta Pimeyden valhe

Lue nyt touhukas romaanit Pimeyden valhe, jonka avulla koet uniikkeja tunteita. Kirjan kirjoittajana on ollut Gena Showalter. Tämän pituus on 237. Digitaalisen kirjan lisänä saatavilla on myös loistava äänikirja, jonka kera vietät normaalinopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin helppo keino kuunnella kirjaa myös silloin kun olet liikkumassa ja se saa lisäksi kävelystä ainutlaatuisemman. NAME äänikirjan kertoja on tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2013-04-01 julkaisijan Harlequin toimesta. E- sekä äänikirjat antavat vetoavan tavan nautiskella mielenkiintoisista kirjoista matkustaessa että kotona. Tarvitset pelkästään älypuhelimen niin messissä on lukemattomia kirjoja. Sitten kun mielit mennä oikeasti äänikirjojen pauloihin, niin sinun alkaa maksaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 20e jolloin käytössäsi on isokokoinen yhditelmä erilaisia e-kirjoja. Suurinosa ohjelmista tarjoilee myöskin ilmaisen ilmaisjakson, joten pystyt ilmaiseksi kokeilla sovellusta ilman maksuja*.