Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Tapio Koivukari - Pirtumiehet maksuttomasti

Veijariromaani viinan salakuljettajista kieltolain aikana.

Ruohosen Viku on Laihosen mamman kasvattipoika. Isää hänellä ei ole eikä ole äidistäkään aina niin tietoa. Eletään itsenäisyyden alkua Suomen länsirannikolla.

Viku on oppinut puotia pitäneen mammansa luona kaupantekoon ja välttänyt viekkaudella punakaartin väenoton. Kun nuoressa tasavallassa tulee voimaan kieltolaki, Viku tajuaa tilaisuutensa tulleen. Hän ostaa Saksassa käyneeltä kaljaasilta pirtua, pullottaa sen pienempiin annoksiin ja aloittaa liiketoiminnan.

Voitot ovat suuret, vauraus näkyvää, eikä aikaakaan kun Viku vie vihille suuren perheen tyttären ja pääsee parempiin piireihin. Luokkarajat ovat kuitenkin vahvat ja trokarin leima tiukassa. Kaksinaismoralismi on kaikkialla sillä lain rikkominen on kieltolain aikaan yleistä kuin parkkisakon saaminen. Veijariromaanista kasvaakin kertomus identiteetistä, luokkarajoista ja täyttymättömästä hyväksynnän kaipuusta.

Tapio Koivukari (s. 20.8.1959 Raumalla) tuo teoksissaan ihmisten elämää, tuntoja ja toimia halki vuosisatojen. Koivukari tunnetaan myös taitavana islantilaiskirjailijoiden suomentajana, puuseppänä ja veneenrakentajana. Hänet on palkittu mm. Runeberg-palkinnolla romaanistaan Unissasaarnaaja (2015) ja islantilaisella Haukan ritarikunnan ritariristillä (2018).

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tapio Koivukari

Julkaistu

2020-01-29

Lukija

Jussi Puhakka

Äänikirjan pituus

505 min

E-kirjan pituus

219 sivua

Tietoa kirjasta Pirtumiehet

Pirtumiehet on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän kirjan on kirjoittanut Tapio Koivukari. Kirjasta löytyy 219 sivua, niiden parissa onnistut elää jännittäviä tuntemuksia. Tästä teoksesta löytyy lisäksi kuunneltava versio, minkä pituus on 8:25:16 tuntia. Äänikirja onkin hyvä konsti kuunnella kirjaa ollessasi sitten metrossa, autossa tai vaikkapa pyöräilemässä. NAME äänikirjan lukija ääni on Jussi Puhakka. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-01-29 julkasijan Johnny Kniga toimesta. Käynnistä välittömästi äänikirjoihin sekä digitaalisiin kirjoihin totutteleminen jolloin kyet nautiskelemaan kirjoista kokonaan uudenaikaisella keinolla. Se koko homma toimii mutkattomasti, jos ainoastaan omistat puhelimen. Mikäli vaadit mennä' kunnolla e-kirjojen todellisuuteen, niin sinun alkaa pelkästään suorittaa kiinteä kk-maksu 10 - 20€ ja hyödynnettävänäsi on huikea kokoelma erilaisia äänikirjoja. Jos edelleen epäröit käyttäisitkö sinä palvelua, niin yritä sitä nyt 2 viikon ajan.