Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

John Boyne - Poika vuoren huipulla maksuttomasti

Toisen maailmansodan tapahtumiin sijoittuva Poika vuoren huipulla on vaikuttava kuvaus nuoruuden viattomuuden menettämisestä ja siitä, miten vaarallisen helposti maailma ympärillämme muuttuu mustavalkoiseksi.

On vuosi 1936. Seitsemänvuotias Pierrot jää orvoksi ja joutuu jättämään taakseen kotikaupunkinsa Pariisin ja parhaan ystävänsä, naapurissa asuvan Anshelin. Kovia kokenut Pierrot lähetetään asumaan tätinsä luokse Saksaan, salaperäiseen taloon vuoren huipulle.

Berghofiksi kutsutussa talossa Pierrot saa uuden nimen ja neuvon unohtaa lapsuutensa Pariisissa. Erityisesti hänen tulisi välttää mainitsemasta ystäväänsä, juutalaista Anshelia - varsinkin talon isännän kuullen! Vähitellen Pierrot oppii talon tavoille ja epävarma poika muuttuu uutta uniformuaan ylpeänä kantavaksi Pieteriksi. Mutta uniformu yllään Pieter astelee kohti uutta vaarallista maailmaa. Maailmaa, jossa on vaikea erottaa, mikä on oikein ja mikä väärin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

John Boyne

Julkaistu

2017-08-01

Lukija

Toni Kamula

Äänikirjan pituus

384 min

E-kirjan pituus

142 sivua

Tietoa kirjasta Poika vuoren huipulla

Kiintoisa Poika vuoren huipulla on jännä romaanit, mitä kuunneltaessa kellonaika unohtuu tyystin. Opuksen on kirjoittanut John Boyne. Kyseisestä kirjasta löytää 142 sivua, niiden rinnalla onnistut saada mielenkiintoisa lukuhetkiä. Tämän lisäksi teoksesta onnistuu lisäksi kuunneltava versio, jonka pituus on 6:24:55 tuntia. Kuunneltava kirja ei estä sinua iloitsemaan kirjasta ainoastaan silloin kun saatat lukemaan, päinvastoin kykenet nauttia kirjasta missä tahansa tahdot esimerkiksi junassa. Kirjan vetoavana kertojana toimii Toni Kamula. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2017-08-01 julkasijan Bazar toimesta. Ääni – ja digitaalinen kirja onkin helppo tapa lueskella tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa kuunaan olet. Äänikirjojen kuuntelemiseen kuten e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin asennat mielimäsi kirjasovelluksen. Suorittamalla kiinteän kuukausimaksun avaat näin oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei lopu kirjat sinun elämässäsi. Paras vierailijalle on että, lähes tulkoon kaikki äänikirjasovellukset tarjoilevat maksutonta ilmaisjaksoa jolloin voit rajoittamattomasti testata parin viikon ajan äänikirjoja ja selvittää onko sovellus justiinsa sinulle otollinen.