E-kirja

Lue tai kuuntele

Pekka Huotari - Pöljänpojan vakuutus maksuttomasti

Katarttinen romaani tivolin vedenneidon pojasta

Pöljänpojan vakuutus on romaani miehen tiestä, hänen osastaan, niistä eväistä jotka hänelle on annettu. Isoimman roolinsa - miehenä ja isänä - Hantte on tyrinyt. Hänen tarinansa on kertomus Pohjois-Pohjanmaalta Helsinkiin könynneen miehen tragikoomisesta yrityksestä tulla oman elämänsä herraksi, ihmiseksi.

Pekka Huotari kuljettaa rinnakkain kahta tarinaa, Hanten lapsuutta ja miehuutta. Romaani yhdistelee rohkeasti erilaisia sävyjä: rumaa ja kaunista, karua ja herkkää, raapii räävin rajamaita, maalaa maagisia mutta malttaa myös vakavoitua.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Pekka Huotari

Julkaistu

2014-04-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

236 sivua

Tietoa kirjasta Pöljänpojan vakuutus

Pöljänpojan vakuutus on jännittävä sekä kiintoisa romaanit, mikä ei ehdottomasti jätä ketään kylmäksi. Pekka Huotari on teoksen kirjoittajana. Tämä kirja on sivumäärältään 236 sivua, eli nautintoa riittää runsaasti toviksi. Älä kuitenkaan rajoitu pelkästään digitaaliseen kirjaan, vaan kokeile myös kirjan äänikirja versiota, minkä kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirja on upea tyyli kuunnella kirjaa olitpa esimerkiksi metrossa, taksissa tai vaikkapa kävelyllä. Tämän äänikirjan kertoja on tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2014-04-01 julkaisijan Otava toimesta. E- sekä äänikirjat jakavat mahtavan tavan iloita kiinnostusta herättävistä kirjoista liikkeellä ollessasi sekä kotona. Tämä kaikki sujuu sulavasti, jos vain omistat puhelimen. Sovellukset pyörivät yleensä tietyllä kuukausimaksulla, millä pystyt kuuntelemaan rajatomasti erilaisia äänikirjoja sekä lukemaan mielenkiintoisia digitaalisia kirjoja. Parasta asiakkaalle on että, melkein kaikki äänikirjapalvelut tarjoavat vapaata kokeilujaksoa ja näin voit vapaasti testata kahden viikon ajan äänikirjoja ja miettiä onko palvelu sinulle hyvä.