Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Liza Marklund - Prime time maksuttomasti

Mihin kaikkeen ihmiset ovat valmiita julkisuuden takia? Kuinka he käyttävät sitä hyväkseen, ja miten äärimmäisen vaarallinen ase julkisuus voi olla?

Annika Bengtzon palaa äitiyslomalta Kvällspresseniin ja joutuu selvittämään televisiotähti Michelle Carlssonin murhaa keskellä oman perhe-elämänsä kriisiä ja lehden toimituksen valtataistelua.

Michellen taustalta löytyy kaikkea muuta kuin onnea ja menestystä. Hän on joutunut maksamaan kuuluisuudestaan hirveän hinnan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Liza Marklund

Julkaistu

2020-03-19

Lukija

Johanna Kokko

Äänikirjan pituus

754 min

E-kirjan pituus

279 sivua

Tietoa kirjasta Prime time

Kuuntele heti vauhdikas romaanit Prime time, minkä kera saat uniikkeja tunteita. Kirjan teki Liza Marklund. Teoksesta löytää 279 sivua, joiden rinnalla mahdat kokea mahtavia kokemuksia. Kyseisestä kirjasta löytyy kanssa kuunneltava versio, jonka pituus on 12:34:01 tuntia. Äänikirja onkin loistava keino nauttia kirjaa ollessasi metrossa, autossa tai vaikka pyöräilemässä. Tätä kirjaa lukee Johanna Kokko. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-03-19 julkasijan Otava toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoavat täysin uuden tavan nauttia kirjoista. Tarvitset ainoastaan puhelimen ja messissä on valtavan paljon kirjoja. Tämä onnistuu maksamalla 10 - 20euron kk-maksun, joka mahdollistaa sinua lukemaan rajattoman määrän kirjoja missä milloinkaan kuljet. Parasta vierailijalle on että, lähimain kaikki palvelut tarjoilevat ilmaista kokeilujaksoa milloin voit rajoittamattomasti testata parin viikon ajan kirjoja sekä miettiä onko sovellus sinulle asianmukainen.