E-kirja

Lue tai kuuntele

Dani Collins, Maisey Yates - Prinssin skandaalipoika / Yllättävät kumppanit maksuttomasti

Prinssin skandaalipoika

Trella Sauveterre päättää viettää yhden illan julkisuudessa ja unohtaa lapsuutensa traumat kidnappauksesta. Oman turvallisuutensa takia hän esiintyy kuitenkin kaksoissiskonsa nimellä. Ilta piteneekin yöksi ja Trella päätyy sänkyyn – ja raskaaksi. Hän haluaa salata raskauden lapsen isältä prinssi Xavierilta. Lopulta juorulehdistö kuitenkin punoo langat yhteen ja skandaali on valmis. Nyt on Xavierin aika toimia. Hän haluaa olla virallisesti lapsensa isä. Onko Trella kidnapattava, jotta hänestä saadaan kuninkaallinen morsian?

 Yllättävät kumppanit

Julia tiesi olevansa alansa paras. Hänen suunnittelemansa älypuhelin oli myyntimenestys ja kaikin puolin ylivoimainen kilpailijoihin verrattuna – vaikka Ferro Calvaresi yrittikin kovasti puhua oman laitteensa puolesta. Siksi Julia ei ollut uskoa korviaan, kun Ferro ehdotti, että he tekisivät yhteistyötä. Ja jotta kumppanuus näyttäisi uskottavammalta, heidän pitäisi esittää rakastavaisia! Hetken epäröityään Julia suostui. Olisi mukava viettää kerrankin aikaa miehen kanssa, joka oli kiinnostunut jostain muustakin kuin hänen rahoistaan… nimittäin hänen älystään!

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Dani Collins, Maisey Yates

Julkaistu

2019-05-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

224 sivua

Tietoa kirjasta Prinssin skandaalipoika / Yllättävät kumppanit

Uskomaton Prinssin skandaalipoika / Yllättävät kumppanit on tyylikäs romaanit, mitä kuunnellessa ajankulu häviää tykkänään. Tämän on kirjoittanut Dani Collins, Maisey Yates. Prinssin skandaalipoika / Yllättävät kumppanit on pituudeltaan 224 sivua, joten vallan hyvä pituus luettavaksi. Luettavan kirjan kera käytettävänä on myös äänikirja, jonka avulla vietät 0:00:00 tuntia. Kuunneltava kirja ei pidättele kuuntelijaansa nautiskelemaan kirjasta pelkästään silloin kun saatat lukemaan, sen sijaan onnistut nautiskella kirjasta heti kun haluat muun muassa kävelyllä. Tämän kirjan sinulle lukee tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2019-05-01 julkaisijan Harlequin toimesta. Ääni – ja e-kirja on mieleinen keinolukea ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa koskaan kuljet. Äänikirjat kuten myös digitaaliset kirjat siirtyvät mukavasti mukanasi puhelimessasi. Suorittamalla sovitun kuukausimaksun avaat siis oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei varmasti lopu kirjat kesken sinun elämässäsi. Paras asiakkaalle on että, liki kaikki äänikirjasovellukset tarjoavat maksutonta ilmaisjaksoa milloin saat rajoittamattomasti testata parin viikon ajan kirjoja sekä kokeilla onko sovellus sinulle kelp.